Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wspólny wynajem z trudną dziewczyną... Co zrobić?

Polecane posty

Gość gość

Wynajmuje mieszkanie z obcą dziewczyną, nie liczyłem na to że trafię lokatorkę idealną ale ta jest wyjątkowo ciężka, fajna ładna ale mega glupiutka, zamknięta w sobie, nie umiem z nią rozmawiać. tak czy siak poza cześć i paroma zdaniami nie potrafimy utrzymać rozmowy co mi się rzadko z kim zdarza. Bardzo się różnimy . No ale razem się mieszka.... Czasami to aż lipa bo ciągle siedzi zamknięta w pokoju może raz przyszła coś do mnie obejrzeć. Głupio z kimś mieszkać parę lat i nie można pogadać ..... Tak myślę mimo że nie chce jej na dziewuchę, może zaproponować jakieś wino i film, ale może skończyć się na sexie ... Wiadomo wino film..... już nie wiem czy to dobry pomysł... Wiadomo po sexie relacje się zmieniają ....

Gość gość
Po co ci relacje z nią? Wspólne mieszkanie nie zobowiązuje. Po prostu napisz wprost że chciałbyś z*******.

Gość gość
Oboje samotni więc wiadomo ze sie chce. No ale jakoś pogadać tez...

Gość gość
Może to tobie się chce a ona ma wyj****e na jakąkolwiek interakcje z tobą? Nie wiem skąd w tobie to przekonanie że ta kobieta chce z tobą rozmawiać a co dopiero uprawiać seks. To śmieszne. Zawsze możesz poszukać innej lokatorki. A najlepiej mężczyzny.

Gość gość
widać ze nie chce z toba kontaktu, wiec tym bardziej zapomnij o seksie z nia, hah

Gość gość
Udawaj ze ci nie zalezy to moze ci wskoczyc sama do lozka. Na sile to ci ucieknie do innego.

Gość gość
Ja tak miałam jak wynajmowałam pokój u gościa w Poznaniu. Po kilku miesiącach już nie wstydziłam się nagości. Zabronił mi zamykać drzwi do łazienki ale dopiero po kilku tygodniach. Jak widziałam, że nikogo nie sprowadza sama mu wskoczyłam do łóżka. Kobieta też ma chcice po czasie.

Gość gość
Mam ładne mieszkanie w centrum Krakowa. Szuka któraś pani lokum?

Gość gość
Ja szukam mieszkania do 1500 w Krakowie. Jaka dzielnica?

Gość gość
Może być za darmo. A jak wyglądasz i wiek?

Gość gość
41 lat blondynka. Normalna troche puszysta.

Gość gość
Facet nigdy tu już nie wejdzie:) Ona ma jeszcze dzieci, psa, kredych. Halo gdzie jestes mój współlokatorze.

Gość gość
No ona zbyt Nieśmiała, ale wiem ze sie masturbuje bo mA żele intymne na stole.....

Gość gość
Mieszka z jakims oblechem napalonym to normalne, ze drzwi zamyka

Gość gość
To nie ona to ty jestes trudny , ona wie czym grozi zadawanie sie niewlasciwe , robi wszystko zeby uniknac problemow , to Ty !!!! ich szukasz , posluchaj najmadzejszego przyslowia swiata ,, Tam gdze sie pracuje tam sie Wujem nie wojuje ,, !!!

Gość gość
Ja tez jestem facetem , mam kolezanke w pracy az mi slinka leci , ale NIGDY NIGDY nie wolno zatawac sie z ludzmi z najblizszego otoczenia

Gość gość
Na jej miejscu robilbym doslownie tosamo , patrzysz na swiat ze swojego punktu widzenia , robi wszystko zeby uniknac mozliwych problemow , bardzo inteligetna dzewczyna

Gość gość
Jakich problemow? Jestem przystojny i elegancki. Ona dobrze o Tym wie. Same patole sie wypowiwdaja co w zyciu mialy 1 dziewczyne.

Gość gość
Ona pewnie widzi, ze jestes oblesny i chcesz ja przeleciec, dlatego cie unika

Gość gość
Nawet jej nigdy nie dotknolem więc ciekawe skąd takie wnioski.