Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem kaleką bo nie mam śmiałości do kobiet. Jak mi się któraś podoba to ...

Polecane posty

Gość gość

To koniec romansu, nic się nie zaczęło a już się skończyło :( nie wiem co mówić co robić i to wprowadza nerwowa atmosferę od której wszystkie laski uciekają. Alkohol nie pomaga bo wtedy jestem tylko pijaną ofermą i tyle. Chce umrźec :o

Gość gość
Ogolnie jestes oferma

Gość gość
Nie jesteś oferma. Jesteś fajny gość i o tym dobrze wiesz, tylko trochę haotyczny, rozbiegany. Usiądź że na d***e w końcu i będzie dobrze.

Gość gość
obciągasz z połykiem ?

Gość gość
Wczoraj dziewczyna się do mnie kleiła w której się kocham, i nie wiedziałem co robić co chwile zapadała grobowa cisza mimo że siedzieliśmy w kilka osób to czułem ze ja jestem odpowiedzialny za to. Nawet momentami kładła głowę na ramieniu mi, a ja co paraliż :( po dwóch piwach uciekła. Inna sytuacja to w pracy podoba mi sie koleżanka i tez to samo jak siądziemy razem przy jednym stole to nagle grobowa cisza wszyscy patrzą się na mnie, a ja paraliż. A nie daj Boże żebyśmy zostali sami to już trzęsawicy dostaje i ona tez i cisza bo nikt nie wie co powiedzieć Wmawialem sobie ze może to niewłaściwe dla mnie panny ale to jest uniwersalne gdy któraś mi sie podoba :(

Gość gość
Do d**y to życie :o nie umiem ogarnąć życia społecznego :(

Gość gość
Jest jedna do której nie musisz przemawiać słowami i myślec czy cos zle robisz bo zna cię dobrze i wie jaki jesteś.