Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Utrzymywalibyście kontakt z taka babcia?

Polecane posty

Gość gość

Która zaczęła mnie wicznie krytykować np. mówić mi, że moje studia są nie takie, albo np. że jak dotąd nie wyszłam za mąż to juz nie wyjdę ( w wieku 28 lat), albo, że jestem za chuda. Za to moje koleżanki chwali jaką mają świetną pracę, jak nie mają nawet faceta ( ja mam), to ,że mają jeszcze czas, albo jakie są piękne. Zabolało mnie też kiedy nas odwiedziła ( mam 2 przyszywane siostry) i chwaliła je ,że takie zaradne i potrafią gotować, a do mnie pozniej powiedziala , co prawda na osobnosci " a ty pewnie w domu nic nie robisz?" - nie miala do tego podstaw bo ze mna nawet nigdy nie mieszkala. Teraz ma pretensje do mnie i calej rodziny, ze unikam z nią kontaktu i jej nie odwiedzam...

Gość gość
Toksyczna osoba! Ja bym olala taka "babcie" Boze co za beznadziejna baba!

Gość gość
I jeszcze zawsze próbowała mnie przekupić pieniedzmi na prezenty... Mam gdzies jej pieniadze tak prawde mowiac. Jak nie mialam jeszcze pracy to mowila z takim politowaniem w glosie " bo nie masz wlasnych pieniazkow..." Pisze o tym bo dzisiaj niestety bede sie z nia widziała ( z przymusu bo jest impreza rodzinna), ale unikam jej bo tych jej zachowaniach