Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BlondGirl24

Zrobilam cos zlego dla pieniedzy

Polecane posty

Gość BlondGirl24

Hey, jest mi strasznie co wczoraj zrobilam. Czuje sie jakbym nie miala prawa byc szczesliwa po tym co zrobilam. Sama siebie upodlilam. Jestem nic nie warta szmata. Wczoraj poszlam do nowej pracy, streaming sie nazywa. Mialy byc duze pieniadze i bez rozbierania tylko sprosne rozmowy. W sumie to nie powiedziano mi ze to bede takie rozmowy, dopiero w trakcie sie to okazalo. I ja zamiast z tamtad uciekac, bo zwyczajnie czulam sie jak gowno piszac z tymi facetami to ja napilam sie wodki na przerwie i sie rozebralam i zachowywalam jak szmata. No masakra, nie wiem co we mnie wstapilo. Zero jakiejs moralnosci i poszanowania swojej osoby. Jak przyjechalam do domu jeszcze bardziej sie upilam i do tej pory zadreczam sie wyzutami sumienia. Nie chce nigdy wiecej tego robic. Ale raz to zrobilam... Nie wiem.... Czy to mowi ze jestem nic nie warta, czy ze zrobilam glupi blad? Jestem zalamana tym co zrobilam. Ladna, inteligetna 24 latka a zachowywalam sie jak glupie zwierze przed ta kamera. Czemu ja to sobie zrobilam? :

Gość gość
Nie zrobiłaś nic złego. Obecnie 99% młodych kobiet ma takie doświadczenia. Poprostu musisz się najpierw napić, żeby zabić stres, a dopiero później możesz normalnie pracować :) Zobaczysz że się przyzwyczaisz i wszystko będzie dobrze :)