Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jest na sali księgowa?

Polecane posty

Gość gość

Mam pytanie bo nie mogę nigdzie znaleźć w necie.a może tu jest jakaś księgowa. Mam zagraniczna fakturę za zakup rzeczy w której jest 0% oraz drugą credit note (fakturę korygująca za pomyłkę ) tylko tam już jest z VaT 23% . Która mam wysłać do księgowej tą z 0% czy drugą 23% . Czy może dwie wysyłać??

Gość gość
Dwie, bo to teraz komplet.

Gość gość
nawet jesli mają ten sam numer ?? bo podobno nie można wysylać dwóch faktur o tym samym numerze do księgowej .

Gość gość
Credit note to nie faktura korekta, tylko nota korygująca. Wysyłasz komplet.

Gość gość
ok, a mam jeszcze jedno pytanie , bo te fakturki mam wpisac do systemu CRM , czy note credit mogę wpisac jako fakturę krajową ??? ( choć jest zagraniczna )??

Gość gość
a od czego masz te ksiegowa? jest niema i glucha i nie odpowiada na pytania? po to sie zatrudnia ksiegowa, żeby nie pytac idiotow na forach o takie sprawy

Gość gość
no właśnie jest bardzo nie miła , strach się o cokolwiek jej pytać . A ja jestem nowa w pracy i nie mam pojęcia jak wpisac zagraniczną fakturę , pierwszy raz się z tym spotykam.

Gość gość
no to popatrz jak bylo wczesniej wpisywane skad tu ma ktos wiedziec po cholere wam ten crm i jakie z niego informacje wyciagacie

Gość gość
patrzyłam i niestety nie było tam żadnej takiej faktury , nawet podobnej

Gość gość
a jakbys nie wpisala jako krajowa to jakie masz jeszcze mozliwosci w tym waszym programie?

Gość gość
mam funkcję invoice czyli z ang faktura tylko tam jest zaznaczone 0% oraz nie dotyczy więc podejrzewam,że mam wpisać tam tą pierwsza fakturę bo tam jest 0% tylko niewiem jak zaznaczyć ta notę , czy też jako invoice czy faktura krajowa