Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Illuminati wyglądają na zdziecinniałych

Polecane posty

Gość gość

tetryków, ale mają ogromne wpływy, praktycznie większość ogromnych produkcji jest finansowana z ich kieszeni, w czołówce z"Big bang theory" piramida masońska jest widoczna najdłużej ze wszystkich symboli. Widać jak manipulują publiką,wysyłają wiadomości podprogowe, w pewnym momencie Penny twierdzi, że najbardziej z grupy Nsync lubi Justina: https://youtu.be/M4vnmgZLA8s Teledysk Britney Spears nawiązuje do słynnego hotelowego holu z ekranizacji "Shining" w reżyserii Stanleya Kubricka. Stanley nakręcił też "Odyseję kosmiczną". Z tego co widzę, masonom z jednej strony zależy na "oświeceniu", nawet najwiekszy teleskop w Watykanie został ochrzczony imieniem lucyfera; lucyfer = przynoszacy światło/prąd elektryczny. Z drugiej jednak strony jako fałszywi profeci, tacy dobrzy, tolerancyjni i otwarci opowiadają się przeciwko rasizmowi i nietolarancji, równocześnie zmuszając nas do mieszania się z diabelską kulturą islamu, która nie ma nic wspólnego z dobrem, tolerancją i akceptacją. Zezwalają z łatwością na gwałty, zamachy bombowe, rzeź i morderstwa. Elektryczność to ich najwieksza broń w walce z Bogiem, ale dlaczego??? Czy duchowość to element bliski elektryczności? (Wiem co to prąd i wiem jak działa :D lecz tutaj chodzi o niuanse ;)) W teledysku Justin zdejmuje człowiekowi świecącą aureolę, poże czym ten człowiek umiera. Trzeba pamiętać, że świat fizyczny i "duchowy" doskonale się zazębiają i przenikają, warstwy duchowej w przestarzałym zrozumieniu nie ma. Duchowość to element świata fizycznego, to jeszcze aalbo już bezmasowa energia. Czy foton to Bóg? - tak jak stwierdza mały Sheldon...? Gdyby nie światło, nasze oczy nie działały by w żaden sposób. Zmysł wzroku bez światła nie służyłby nam do niczego. O co chodzi z tym światłem w Biblii, Bóg jest światłością=energią świetlną... Światło, światło, światło.

Gość gość
Ona mówi to samo :) :( NWO podaje się na platformie pokoju i miłości: https://youtu.be/B-rctMEjP9E Ten filmik jest dobry ;) Banda ślepych szaleńców... po co się ograniczać i być przyzwoitym człowiekiem, po co im moralność i zabijanie instynktu czy chęci d*****nia się z kim popadnie skoro mogą przejść na satanizm i mieć wytłumaczenie dla wszystkiego co robią...?

Gość gość
Myślę, że głównie robią to dla orgii, te curwy i curfiarze. Co za ścierwa brudne.