Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to tylko koleżeństwo czy próbować

Polecane posty

Gość gość

Znam się już trochę, poznaliśmy się w pracy. Na początku nie zwracałam na niego uwagi, bo myślami byłam przy kimś innym. Zaczęło się od pisania, prawie codzienne wiadomości o pracy, o nas samych - zainteresowania, cechu charakteru, o rodzinie, dosłownie o wszystkim i takie pisanie trwa do dziś - to już rok. W między czasie wspólnie spędziliśmy sylwestra, było kilka spotkań, ale na zasadzie rozmowy, spędzania wspólnie czasu, żadnych czułości itp. Zastanawia mnie ta relacja, czy to jest zwykła relacja koleżeńska, bo szczerze przez ten rok zdążyłam się do niego przyzwyczaić, cały czas o nim myślę, nie ukrywam, że chciałabym czegoś więcej. Tylko nie wiem jak to jest u niego, jak on to traktuje. Czy z koleżanką, ma się tak częsty kontakt?

Gość gość
Tak, ma się tak częsty kontakt z koleżanką.

Gość gość
Ja sie widuje z kolezanka w pracy codziennie. Nie musze pisac. A mowic o wszystkim mozemy. I ponad 2 lata tak. Nawet moge patrzec jej w oczy, mowic co czuje, czy np ze o niej mysle. Ja wolny ona kreci z kims.

Gość gość
gość dziś Tak, ma się tak częsty kontakt z koleżanką. masz taką koleżankę, z którą cały czas piszesz?

Gość gość
Dzwoń do mnie 669219102 on