Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój facet nie dba o siebie co robić?

Polecane posty

Gość gość

Hej. Jestem od około roku z moim facetem, ogólnie jest wspaniały, bardzo dobrze nam się żyje, dużo pomaga mi w domu, nawet wręcz pcha się do pomocy, jest bardzo pracowity, bardzo mnie szanuje, ogólnie jest bardzo przystojny. Ale nie za bardzo dba o siebie, jest bezguściem modowym, wiecznie chodzi w dresach, w tej samej kurtce, na początku związku trochę wzięłam się za niego, poszłam z nim na zakupy, on wtedy mówił że nie zna się na modzie, ale chętnie się nauczy, nawet żartowaliśmy że będę jego osobistą stylistką. Ale tu stanęło. Jak mu coś mówię on tylko żartuje, że nic nie może poradzić że jest bezguściem, po czym dodaje że to ja jestem ładniejszą częścią związku i zwykle mnie przytula i całuje, mówi że mnie kocha i że nie wie co by beze mnie zrobił, że go uszczęśliwiam itd. Ogólnie jest bardzo fajny, ma dystans do siebie, ale to jego niedbalstwo mnie wkurza. Naprawdę jest przystojny, wyglądałby super, a ubiera się jak jakiś wieśniak aż wstyd gdzieś się z nim pokazać. Co mam zrobić? Jak go przekonać żeby zaczął być bardziej elegancki i nabrał klasy?

Gość gość
Ideału nie znajdziesz, ale na to jeszcze można przymknąć oko. Gorzej byłoby, gdyby chodził brudny i w podartych ciuchach. Bezguście to małe piwo.

Gość gość
gość dziś ciesz się z tego co masz i PRZESTAŃ szukać dziury w całym, daj chłopu żyć, baby to jednak są chore psychicznie, ZAWSZE im coś nie pasuje, daj se siana, relaksuj kur/wa

Gość gość
wstyd się z nim pokazać? ty się ciesz z tego, bo żadna ci go nie odbije głuptasku, eh wy kobiety jednak macie mózg jak wróbel, nic a nic nie myślicie

Gość gość
powiem jedno, kobiety są chore, ciągle chcą facetów lub siebie zmieniać, po co to robicie???

Gość gość
Nie kocha go, chce tylko nim się chwalić jak zdobyczą, do tego musi on dobrze wyglądać a nie jak wieśniak, jak to na Podlasiu mówią:), w końcu licealistki te głupsze tak maja;)

Gość gość
Kup mu co jakiś czas jakiś fajny ciuch :) Forma prezentu- nie widzę problemu

Gość gość
Zobaczy wymieniłaś mnóstwo jego zalet a jedna mało istotna wada ci tak przeszkadza, ze jesteś gotowa z tego powodu się z nim rozstać, Ty się lepiej zastanów czy rzeczywiście go kochasz czy jesteś po prostu wygodna. ;)

Gość gość
Powiem tak.Ona się naogladala jakichś gazetek że mężczyźni są tam tak ładnie ubrani.Teraz chce odmienić swojego ale jemu ten styl pasuje.Ja swojego chłopaka nie zmuszam do niczego jak ma się ubierać.Zwracam zaś uwagę co mu aktualnie brakuje i razem podejmujemy decyzję o zakupie.

Gość gość
Straszny problem:) nie bądźmy tacy...wezwijmy pogotowie modowe;)

Gość gość
a o higiene dba? cialo, zeby, paznokcie ma czyste?

Gość gość
baby to głupie ci(py, zawsze krzywy ryj i nie zadowolone