Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Złe samopoczucie ciągłe choroby

Polecane posty

Gość gość

Od pół roku źle się czuje, w tym ciągle choruje. Jedno przeziębienie dwa tygodnie, drugie prawie trzy miesiące. Do tego nawracająca grypa jelitowa. Mam problem z jedzeniem, brak apetytu nic mi nie smakuje, metalowy posmak w ustach, plus ciągle podkrązone oczy jakbym wogole nie spała, wypadanie włosów, chudniecie. Internista zlecił badanie krwi wyszło w normie i na tym koniec. A ja po prostu nie umiem funkcjonować normalnie. Co powinnam zrobić, jakie badania wykonać czy jeśli badanie krwi wyszło ok to jest po prostu przemęczenie? ale kiedy to się skończy

Gość gość
mozesz miec niedoczynnosc tarczycy, ja mam . ciagle zmeczona,jestem. nie pasuje mi tylko metaliczny posmak. z gorszych chorob i problemach z jelitami to rak jelita grubego. niby ten rak powoduje zle odzywianie, ale u kobiet powstaje od polipow. szkoda ze lekarze olewaja, i nie daja skeirowania na kolonoskopie.

Gość gość
mozesz miec niedoczynnosc tarczycy, ja mam . ciagle zmeczona,jestem. nie pasuje mi tylko metaliczny posmak. z gorszych chorob i problemach z jelitami to rak jelita grubego. niby ten rak powoduje zle odzywianie, ale u kobiet powstaje od polipow. szkoda ze lekarze olewaja, i nie daja skeirowania na kolonoskopie.

Gość gość
A może to jakaś depresja jest?

Gość gość
Nie wykluczam depresji ale nie wiem jak miałaby być zdjagnozowana. Mam szereg różnych objawów, takich jak poty nocne, kręcenie w głowie, ciągły jadłowstręt, chudnięcie, bóle w łydkach, cały czas mi niedobrze i boli żołądek, plus ciągłe przeziębienia. Nie wiem co mam robić i do którego lekarza iść by zlecił jakieś dalsze badania bo on uznał że krew w normie to nie ma co szukać. A ktoś mi doradził że powninnam zrobić bananie na chłonniaka, ziarnicę i sm. Jak i gdzie?