Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Oleńka164

"Zboczony" sześciolatek

Polecane posty

Gość Oleńka164

Mam pytanie, czy to normalne. Mojej sąsiadki sześcioletni syn jest strasznie "seksualny" w swoim zachowaniu. Opowiada mojej córce np i innym dzieciom, jak to jego tata mógł posmakować cycuszków jego mamy, kiedy ta stała nago w pokoju, opisuje jak wygląda penis jego taty. Sam bardzo często ściąga majtki i przedstawia wszystkim wkoło swoje przyrodzenie. Ciągle opowiada o siusiakach i cipciach. Kilka dni temu opowiadał mojej córce jedną z takich soczystych historii na podwórku, aż zapukała do mnie zniesmaczona sąsiadka z mieszkania obok, czy słyszę o czym te dzieci rozmawiają. Zastanawiam się, czy to normalne, czy może wyolbrzymiam? Czy porozmawiać o tym z chłopca rodzicami?

Gość gość
Porozmawiaj z rodzicami, widac ze prowadza dom otwarty na takie tematy :-o

Gość gość
Dzieci tez maja seksualność. Nie wiedziałaś o tym????

Gość gość
moze dziecko jest molestowane?

Gość gość
Po pierwsze dziecko w tym wieku lubi te tematy, to fakt. Jedne mówi więcej, inne mniej, ale w zerowce o siusiakach, cipciach itp. się słyszy. Po drugie widocznie u chlopca nie jest to temat tabu, rodzice nie kryją się z nagością i seksualnoscia i stąd jego otwartość. Trudno radzić czy masz rozmawiać. Jeżeli dzieci dużo czasu spędzają razem to może lepiej żeby tych tematów było mniej. Jeżeli widuja się rzadko to nie ma sensu robić rabanu.

Gość gość
My z mężem chodzimy nago i dziecko nigdy tego tematu nie poruszalo. Natomiast syn koleżanki ciągle śmieje się z intymnych części ciała. W ich domu nagość to temat tabu.

Gość gość
głupie mamuśki dały sie na prowo

Gość gość
Chodzic przy dziecku nago? no potargało mi wewnętrznie jelita. psycholka

Gość gość
Chodzic przy dziecku nago? no potargało mi wewnętrznie jelita. psycholka