Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

sex z teściem

Polecane posty

Gość gość

Dziś ojciec mojego chłopaka pod jego nieobecność wykorzystał mnie. Nie wiem co dalej?

Gość gość
Opiszę jak do tego doszło.

Gość gość
Spiertalaj szmato!Nawet tesc ciebie ma w doopie,bo ciebie nigdy nie dotknie,moze splunac.

Gość gość
Dlaczego potępianie te dziewczynę ,kobietę ,czy myślicie ze to przypadek rzadki ? Niestety ale nie !a może skierujcie złość na tego faceta ze bierze się za żonę syna . Nic nie wiecie o nich a z góry ich oczerniacie .My Polacy właśnie mamy z tym problem ,oczerniamy każdego który nam się nie podoba ,nawet nie znając go .Wiadomo to złe ,lecz to ich sprawa ,oni sami musza to rozwiązać

Gość gość
09.24 To jest ojciec chlopaka,to jeszcze nie tesc.Widac jak oboje ja szanuja,i do czego ona jest potrzebna.Nie mam zamiaru jej bronic,bo to zwyczajna dziewoja,ktora dala doopy,a teraz szuka rozgrzeszenia. Skoro ja zg****il to od tego jest Policja,a nie portal. no,i to glupie pytanie,co dalej? Dalej sie nadstawiaj i po temacie.

Gość gość
Wy wszyscy Polscy kulase krytykowac to umiecie wspaniale a latacie z tymi swoimi kulasami za nami zeby tylko jajka sobie wyproznic, a pozniej wymyslacie ze ta czy tamta jest taka czy inna. My z domu nie wychodzimy tylko wyprzylazicie i sie plaszczycie bo wam jaja pekna jak sobie ich nie oproznicie Taki hu//jo//wy harakter macie ale do tego sie nie przyznajecie