Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Szukam filmu :)

Polecane posty

Gość gość
Dlatego ja odpisuje O tym samym pomyslalam Chociaż tyle nas laczy a szkoda ze w ogole

Gość gość
00:54 opisze się jak napiszesz ile masz lat

Gość gość
Mnie też jest bardzo miło, że mogę podbijać milfetko Twój temat.

Gość gość
Autorko tematu doceń to, że Ci temat podbijam. Jakbym nie podbijał to by nikt go nie znalazł i nikt by Ci nie odpowiedział na pytanie.

Gość gość
Autorko tematu jesteś tu?

Gość gość
Jasne, wysoki brunet 188 cm z zarostem na twarzy, piękne pasje, cudne hobby, rodzinny i generalnie z dobra posada w pracy ? Hah prosze cie, w życiu nie uwierze cokolwiek napiszesz szczegolnie po tych seksualnych wyobrazeniach. W czterech literach mam juz te filmy, znajde sobie na innych zrodlach a tobie powiem na koniec, ze nawet jesli jestes garbatym lysym facetem po kilku piwkach, z praca dorywcza nie martw sie. Na ciebie i seks ktorego tak ci brak na bank przyjdzie pora. Czlowiek im pozniej szuka drugiej polowy, tym tak naprawdę ma wieksze szanse, bo wyglad przestaje sie liczyc, trzeba zapchac dziure i juz. Zycze ci jak najlepiej, tak od siebie i szczerze. Nie oceniaj mnie bo naprawde nie wiesz kim jestem. Nie przyszlam robic tu zadymy. Jeszcze raz, najlepszego. Bez odbioru.

Gość gość
Autorko tematu dodałem Twój temat do zakładek i będę Ci go podbijał bo jesteś bardzo miła.

Gość gość
Nie fatyguj sie. Temat zgloszony do usunięcia.

Gość gość
To dla mnie przyjemność pomóc takiej miłej dziewczynie jak Ty ;)

Gość gość
Tobie też życzę jak najlepiej milfetko, żebyś wianuszek straciła bo widzę, że masz ogromną chcicę.

Gość gość
Mało ci jeszcze pociskow w moja strone ? Nie potrzebuje juz czytania takich glupot. Myslalam ze forum jest w stanie mi pomoc, ale nie to beznadziejne forum moze byc swietnym miejscem w poznaniu najwiekszych blaznow swiata jak nie zdjecia o*****w to wyswiska pelna para. A moze by tak podjac jakis powazny temat. Litosci, to moze byc nawet najglupszy temat ale zeby sie poznac, pogadac ale NIE kafeteria woli lamusow . Dzieki za cudny wieczor w waszym jakże meskim gronie. A pozniej sie dziwic ze zdanie o was jest jakie jest sami na to zarabiacie

Gość gość
Zaproponuj milfetko jakiś najgłupszy temat. Miło mi gdy sobie wyobrażam jak Ty tymi samymi palcami, którymi piszesz na klawiaturze, pieścisz sobie ci*pkę do orgazmu.

Gość gość
Rozwiń mi skrót milf. I nie, nie zagladaj do wujka google.

Gość gość
milfetka to dojrzała kobieta o ogromnych potrzebach seksualnych, właśnie taka jak Ty

Gość gość
Tak, taka mamuska. Kobieta wiele starsza od potencjalnego gowniarza do lozka. Nie ma szans ze jestem od ciebie starsza, więc niestety ale milfetka to slabe określenie. Mow do mnie krystyna zdzislawa albo halina ale nie zapozyczaj obcych okreslen i nie stosuj ich w nieodpowiednich sytuacjach.

Gość gość
A skrotu nadal nie rozwinales, ale niech bedzie ze zaliczasz, chociaz ten jeden raz niech ci sie uda zaliczyc cokolwiek :) bo smutno jak w zyciu pusto, w szkole pewnie słabo w zaliczeniach, teraz slabo.. to chociaz przez neta mozesz sie dowartosciowac.

Gość gość
To ile masz lat. Napisz, przecież jesteś tu anonimowa.

Gość gość
Autorko film nazywał aię tail of a riger

Gość gość
01:30, nie to nie ten tytuł

Gość gość
czlowieku wspanialy ! To chyba to ! Ale mozliwe ze byla nieco nowsza wersja tego filmu ? Mimo wszystko dziękuję dziękuję !

Gość gość
Mam 30 lat.

Gość gość
01:34, podziękujesz mi w naturze bo skończyłaś 18 lat to możemy, jak chcesz to założę gumkę

Gość gość
01:36 linku nie dawaj bo ja nie chce mieć wirusa w komputerze

Gość gość
Najpierw obejrze, pozniej sie przekonam. Ale film ktorego szukam byl raczej nowszy ale nie istotne mimo wszystko dziekuje. To juz jakis trop

Gość gość
Hah wy tak miedzy soba ? Ja autorka nie podalam tu jeszcze swojego wieku..

Gość gość
Tak była nowsza wersja ale to wersja dla dorosłych a tu oprócz Ciebie siedzą sama dzieciaki więc nie dam linka do nowej wersji.

Gość gość
To ja dziękuję, że mogłem pomóc takiej spragnionej seksu 30 latce.

Gość gość
A rozmiar buta, wage i wzrost tez ci podac ? Serio nie ma zadnych miejsc gdzie za free mozna popisac z jakas pania ? Tylko musisz tu swoje potrzeby jak chorobe wyrzucac ?