Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co czujesz....

Polecane posty

Gość gość
Tęsknota za niejaką Kuszą. Znasz? xxx Autsajder

Gość gość
Nie zastanawiaj się kim jestem. Zostawiłaś mnie z dzieckiem. Alimenty w tym miesiącu jeszcze nie wpłynęły xxx Autsajder

Gość gość
fajna ale niestety brzydka,brzydka i nic nie poradzisz

Gość gość
Brzydka nie brzydka. Alimenty trzeba uregulować. Co do walenia. Jesteś obrzydliwie szczera, albo zdroworozsądkowo chora xxx Autsajder

Gość gość
Jestem koneserem z najwyższej półki. Potrafię dostrzec piękno w pięciu wymiarach. Wzrok jest omylny, zapach ulotny, serce nie zawsze sługą, ale chemia zwycięża. Jednak ją odnalazłem. Między brulionami była schowana xxx Autsajder

Gość gość
Dziecko zostanie ze mną. Dawne miłości są jak serie znaczków w klaserze. Lubię je przeglądać i kolekcjonować. Szczególnie te limitowane serie xxx Autsajder

Gość gość
Kuszo? Jakiej odpowiedzi oczekujesz? Magda? Jak będę chciał z sobą skończyć, to wybiorę tą drogę. Kuszo, Twoja konkurencja jeszcze nie narodziła się. Czy narodzi? Wątpię xxx Autsajder

Co ty chcesz zrobić? Czy pogoda tak Cię dziś nastraja? Odradzam taki sposób. Bo życie jest piękne :) Zwykle chyba jesteś bardziej optymistyczny. :)

Gość gość
Witam. Jeśli chcesz dorobić do budżetu domowego nie wychodząc z domu, mam dla Ciebie ofertę. Praca w wolnych chwilach, polegałaby na wypełnianiu ankiet. Bez zobowiązań, bez wkładu własnego. Dla osób, które mają stały dostęp do internetu. Zarobki początkowo w granicach 50-200zł/msc Zarejestruj się: http://rejestracja.opinie.pl/zapros.htm?u=76527875

Gość gość
Magda Endriu Cie obrazil w tym poscie. Napisal, ze by Cie wybral jakby chcial ze sobą skonczyc. Autsajder to Endriu, a Ty nawet glupiego posta nie rozumiesz i robisz z siebie głupka.

Gość gość
Kuszo, przy lampce JB i przyciemnionym świetle, gdzieś tam z tyłu Ciebie. Lubię pieścić swój wzrok Twoim zarysem postaci, a szczególnie falującym biustem. To wynik temperatury w pomieszczeniu. Nie mylić z podnieceniem xxx Autsajder

Gość gość
Magda daj im popisać:O

Gość gość
Madziu, kocham kobiety za to co sobą reprezentują. Za ciepło, które mają w sobie i którym potrafią się dzielić. I to COŚ jeszcze. Nie wszystkie to COŚ mają. Przepraszam, ale taka jest prawda. Mam to bardziej dosadnie napisać? Nie chcę. Nie potrafię xxx Autsajder

Jednak intuicja mnie nie zawiodła i od razu wiedziałam, że to ty :) Nie bardzo rozumiem o co ci chodzi. Cały czas siedzisz, czekasz, dosrywasz,wiesz, że ona nie wróci.. Co tu robi facet na naszym forum pod tyloma nickami? ;)

Gość gość
Gufno, a nie wiedziałas, ze to Endriu. Probowalas z nim jak z kaźdym.:D

Gość gość
Placek skąd wiesz, że samansara nie wróci?😠

A ty nie? Myślisz, że każda cokolwiek tu piszącą chce się pieprzyć? Jeszcze z Domyślnym?:D Wiesz czym to trąci? Zamknij oczy i zrób dwa wdechy :)

Gość gość
Skad wiesz, ze samansara nie wróci placek?😠

Gość gość
Najmocniej przepraszam, że wchodzę w słowo. Zauważyłyście miłe Panie, że dialog prowadzę jedynie z wybranką mojego serca? Kuszą? To tak trudno odgadnąć? Gdzie Wasza intuicja? xxx Autsajder

Gość gość
My prowadzimy dialog tylko z wybranką kawą, wiec co sie wtrącasz?:D

Gość gość
dziś Skad wiesz, ze samansara nie wróci placek?zly.gif X Nikt nie mowi o samansarze :O

Gość gość
A o kim niby?:O

Właśnie tu jest ten motyw, który ktoś zauważył :) Cokolwiek ktoś napisze zaraz są domysły i wyzwiska. Andrzej wie, o co chodzi ;) Do Widzenia 🖐️

Gość gość
Zauważyłem, że ma kobieta talent do niespodziewanego wpadania na temat i czucia się jak u siebie. Chciałoby się napisać co za tupet! xxx Autsajder

Gość gość
Gdzieś Kusza polazła? xxx Autsajder

Gość Endriu Domyslny
Znudził mnie już ten cholerny autsajder. Teraz Tobie Kuszeńko powiem, że nic w tym świecie nie jest proste. Mogę tutaj kupić abonament na kartę pod warunkiem, że aparat zakupię na terenie USA. Mogę mieć swój aparat jeżeli przyjechałem w celach biznesowych. Najtańszy dostęp do internetu to wydatek 35 dolców. Pewnie zaraz mi się skończy [od dzisiaj koniec z cyberkami! Postanowione!] Zostaje WiFi w każdej knajpie. Możesz usiąść przy stoliku, niczego nie zamawiając, ale trzeba pamiętać, że masz limit trzydziestu minut. Wypasiony pakiet to wydatek rzędu stu dolców.

Gość Grzebień we włosach
Różnica polega na tym, że grzebień ma zęby a szczoteczka do zębów włosy.

Gość inż Kusza M
Endrju, komunikujmy się od dziś telepatycznie. To jest darmowe, wszędzie. Nie wiem tylko czy nasza miłość to przetrwa. Mnie jednak, mimo wszystko, potrzebne są słowa. Ale co tam miłość... Jak masz przesiadywać całe dnie w Tatianie, albo szastać kasą w AT&T, to lepiej zjedz sobie mule po estońsku, a ja pójdę do zakonu. Jutro, bo dziś pada. 🖐️