Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak do niego przemówić kiedy on tak rani

Polecane posty

Gość gość

Dałam mu drugą szansę o którą tak bardzo zabiegał, bo mnie zostawił a po miesiącu wrócił z pokulonym ogonem. Nie uległam od razu ale się starał więc powolutku odbudowaliśmy relację. I doznałam wczoraj szoku bo koleżanka mi powiedziała że mój facet próbuje coś z jej koleżanką ( tamta jej to powiedziała nie znając mnie) Jestem w szoku opisała dokładnie sytuację. Nie jem nic nie mogę spać. Nie chce aby emocję wzieły górę więc nie wiem jak to rozegrać. Rozmowa nic nie pomoże. Nie chce robić awantury bo to nic nie zmieni. Jak mam się zachować, co zrobić?? Odejść, mój świat się rozsypał nie wiem jak on może być takim gnojem.

Gość gość
Ignoruj ja tak zrobiłem. Po co masz się wysilać na jakieś tłumaczenie wyzwanie. Od dziś zacznij uczyć się żyć bez niego. Stefan

Gość gość
Wiem że to najlepsza metoda ale to jest tak cholernie ciężkie takie ignorowanie. Z drugiej strony jest mi nie dobrze na samą myśl jak się zachowuje. Boje się że go skonfrontuje i będzie po wszystkim

Nie chcesz odejść, to widać Pozostaje Ci czekanie na bieg wydarzeń

Gość gość
Tylko odejść, zerwać kontakt bez słowa, bo nie poradzisz sobie z emocjami. Nie jest warty Twoich łez.

Gość gość
Nie słuchaj koleżanek bo to wcale nie musi być prawda. Sama zbadaj sytuacje, dowiedz się więcej zamiast rozpaczac. Jak zamiast w pracy czy szkole jak będzie mówił zobaczysz go z nią w parku lub na kawce obsciskujacych się to Ci przejdzie.

Gość gość
Już sobie nie radzę z emocjami, strasznie to ciężkie. I tak to prawda wierze w to i mam dowody.

Gość gość
No to przestań wierzyć, zacznij wmawiać sobie że nic nie było, że koleżanka kłamie, wyzwij ją od najgorszych, zerwij z nią kontakty, przeproś swojego misia za niesłuszne podejrzenia i żyj nim dalej. Tak robi prawdziwa polska dziewczyna!

Gość gość
Mi też kiedyś znajomy kolka razy mówił o mojej ówczesnej dziewczynie że to i tamto,co nie było prawdą.Są różni ludzie i różne pobudki nimi kierują.Musisz mieć niezbite dowody,wtedy możesz go kopnąć!

Gość gość
Najgorsze jest to że ona tu przyszła po poradę ale wcale nas nie posłucha bo jest załamana i myśli o nim jak o zbawicielu widzi w nim ideał mimo że on sobie buduje 2 fundamenty jak nie tu to tu. Jeżeli masz dowody to po co tracić czas na niego skoro jest wobec ciebie nie fair. Jedyna metoda żeby on się wygadal tobie to ignorowanie go, odczekanie, a wtedy on napiszę po jakimś czasie do ciebie z zapytaniem co się dzieję?? I wtedy powinien się przyznać a ty powinnaś go olać

Gość gość
On Cie nie kocha, inaczej nie zostawilby Cie po miesiacu! To zwykły kobieciarz, dalas kolejna szanse a on leci sobie na dwa fronty, przy okazji Ciebie bzykajac (póki co) bo pewnie o seks mu chodzi, jak tamta urobi to poleci do niej. Miej honor i olej go!

Gość gość
Od tego, aby nie być samą podczas nauki życia bez niego masz mieć przyjaciół :P ku.wa:P nie dobrze powiedziałem :P ? ?