Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Samotni od dłuższego czasu

Polecane posty

Gość gość
15:32 OK, ale mnie nie znasz. Nie wiesz jak wyglądam, jaki mam charakter. Co robie w życiu i jakie mam poglądy. Ile mam lat i czego oczekuje od życia Autorka Ja też nie wiem kim jesteś. Może masz 16 lat i dobrze się teraz bawisz. A może masz 60 lat, mieszkasz w małej wiosce i z nudów założyłes sobie internet.

Gość gość
Wasz największy problem to bierność i oczekiwanie, że samo spadnie z nieba.

Gość gość
15:37 Nie wiem jak inni, ale ja co jak co to bierna nie byłam. Nawet się dziwiłam, że szukałam, szukałam i nic, a koleżanki mialy to gdzieś, uważałyżka, że facet sam się znajdzie i.... rzeczywiscie mężczyźni się znaleźli. Autorka

Gość gość
Samotna od 30 lat. Mysle, ze sie nigdy to nie zmieni. Jestem wrecz tego pewna. Nikt sie mna nigdy nie interesowal, NIKT ,nawet bezrobotny Henio pijak spod sklepu. Mezczyzni traktuja mnie jak tredowata, albo mnie nie zauwazaja albo zauwazaja i wysmiewaja. Na starosc tym bardziej nikt mnie nie zechce, patrzac teraz na wygorowane wymagania facetow i szukanie przez nich idealu, ktorym ja nie jestem. Jestem skazana na samotnosc. Wiem to, to sie czuje. Teraz jakos zyje sobie, ale troche mnie matrwi przyszlosc, jak bede miec 50, 60 czy 80 lat jesli dozyje, nikt do pomocy, zdana na siebie, to mnie dobija, smuci i zaklamuje:(

Gość gość
15.35 Żartujesz sobie, jestem tutaj tylko chwilkę a to jak wyglądamy i czym się zajmujemy i różnego rodzaju sprawy na pewno nie będziemy pisać na publicznym forum. Nie martw się nie jestem starym dziadem ani nastolatkiem i do tego nie mieszkam w wiosce więc możesz spać spokojnie;)

Gość gość
15:45 A masz żonę ?Masz dzieci? O mnie też nic nie wiesz. Może mam 70 lat i wyglądam jak krokodyl? Autorka

Gość gość
15.49 Jestem singlem i z tego co wyczytałem to jesteś panna a czy starą Panną to już nie wiem;) Nie mam dzieci aczkolwiek chciałbym bardzo ale nie za wszelką cenę.

Gość gość
15:52 To zależy, kogo uważa się za starą pannę, co człowiek to inna definicja. Wiekowo jestem starą panną. Ale mentalnie, to nie. Autorka

Gość gość
15.57 W tych czasach to już na wszystkich kawalerów czy wszystkie Panny mówi się stary czy stara;) Jesteś przed 30 czy dużo po? Jeśli chodzi o mnie to jestem w sile wieku i w bardzo dobrej kondycji

Gość gość
16:00 Ile to jest w sile wieku? Ja jetstemu duuuzo po 30. A nawet ciut przekroczyłam 40. I co Ty na to? Autorka

Gość Taka jedna 29
gość dziś - no niestety, panowie teraz to chcieliby sporo młodszej od siebie mega zgrabnej (bardzo szczupłej, bardzo cycatej) ślicznotki, która z powodzeniem mogłaby np. występować w teledyskach czy robić furorę na insta czy gdzie. Do tego zauważyłam, że preferowane są pewne siebie zadzierające nosa dziewczyny, niekoniecznie mądre (delikatnie mówiąc). Ja to mam sporą nadwagę, więc zawsze mogę powiedzieć, że nie latają za mną bo gruba, ale znam naprawdę ładną, szczupłą dziewczynę w moim wieku - 29 lat, która nie ma faceta i z tego co sama powiedziała faceci jej nie zauważają, nie zwracają na nią uwagi. Zastanawiam się jak to możliwe i sobie myślę, no tak widać, że to nie typ przebojowej dziuni, z tym i owym na wierzchu, nie ma tego tępego spojrzenia tęskniącego za rozumem, jest zrównoważona, inteligentna, spokojna i to wystarczy. Dla mnie osobiście obłęd, żeby taka dziewczyna nie podobała się przynajmniej pewnej grupie mężczyzn (możliwe że nie mają odwagi do niej podbić). W każdym razie efekt jest jaki jest. :o

Gość gość
16.03 jestem ciut po30 więc nic z tego a byłem prawie pewny że jesteś młodsza, a to bliziutko do emeryturki;) Mimo wszystko życzę wszystkiego dobrego i więcej wiary w siebie. Jeszcze wszystko przed Tobą, Pozdrawiam

Gość gość
16:10 Też życzę powodzenia. Autorka

Gość gość
16.11 Dziękuję Z tą emeryturką to żartowałem, mam nadzieję że się nie obraziłaś;) Na pewno jesteś silna i pamiętaj nie poddawaj się

Gość gość
Nie obraziłam się. Tak myslałam, ze ejestes mlodszy. ;) Ja to bym chciała takiego 40-45 lat. Ale jakby był ciut młodszy np 39 lat albo starszy powiedzmy do 50 i dobrze by nam bylo razem, to przecież go nie skreśle Autorka

Gość gość
16:09 Zależy, czego kto szuka. A raczej kogo. A i tak myślę, że jak jest chemia i obydwoje dobrze się że sobą czują, to wiek, wygląd, jakkolwiek ma znaczenie, ale nie do końca tak ogromne. Autorka.

Gość gość
16.17 Rozumiem i właśnie tego Tobie życzę abyś otrzymała to czego od dawna pragniesz i potrzebujesz. Wiesz że pisałem w dobrej intencji;) Jeszcze raz Pozdrawiam

Gość Taka jedna 29
gość dziś - no tak tylko coraz więcej facetów skreśla z góry tzw. zwykłe dziewczyny, które nie przypominają takich medialnych pań jak np. Natalka Siwiec albo skreślają kobietę jak przekroczy określony wiek (ok. 30) i rozglądają się tylko za minimum 5 lat młodszymi... Coraz częściej spotykam się z takim twierdzeniem, że 30-letnia singielka nie ma szans na rówieśnika czy kilka lat starszego, musi otworzyć się na gościa minimum dychę starszego i też nie za bardzo może grymasić, że ten np. jest po dwóch rozwodach z piątką dzieci na karku.

Gość gość
16:22 Dziękuję i wzajemnie;) 16:24 Każdy ma jakiś swój typ. A zakocha się w kimś jeszcze innym. A co piszą na forach-ja bym tego nie słuchała, bo to się ma nijak do życia.

Gość gość
p******ic takie gadanie, nie chca to nie.

Gość gość
Taka jedna 29.....największy problem kobiet to jest to że są w większości durne. Co więcej one za k teligencja czy za plus uznają coś co jest mało ważne w życiu czym pokazują że są durne do kwadratu. Ja nie mam problemu że znalezieniem kobiet do seksu, ale do związku to k***a żadna się nie nadaje.

Gość Gruby z nazwy
Kobiety nie szukają faceta tylko chcą być znalezione, a że konkurencja jest masywna to giną w tłumie, więc bycie upatrzoną i znalezioną to czysty przypadek. Facetów ( pustaków i playboyów ) przyciągają święcące doopami zdziry, a spokojny i ułożony facet po prostu jest zbyt nieśmiały aby podbić nawet do szarej myszki. Więc kochani, po prostu MIJACIE SIĘ na ulicy i nic się nie dzieje. Wszystko zostaje w rękach przypadku i statystyki.

Gość gość
a spokojny i ułożony facet po prostu jest zbyt nieśmiały x nie niesmialy tylko nie chce mu sie zagadac, taki woli siedziec w necie i frustracje wylewac

Gość gość
bo boi się że jak zagada to zostanie olany, normalna reakcja nieśmiałego

Gość gość
dorosnijcie dzieci bac mozna sie wscieklego psa ze pogryzie ,a nie otworzenia geby do czlowieka, chyba ze macie problemy z glowa

Gość Gruby z nazwy
frustracja to bezsilność na zaistniałe realia na prawdziwe lub wydające się niedociągniecia własnej osobowości i kompleksy z tego powodu powodujące blokade na inicjatywe w działaniu

Gość gość
gość dziś jak sie boisz rozmawiac z ludzmi to to nie jest normalne moze masz fobie i powinienes sie leczyc psychiatrycznie udaj sie do psychiatry jak boisz sie mowic, bo to normalne nie jest

Gość Gruby z nazwy
gość dziś dorosnijcie dzieci bac mozna sie wscieklego psa ze pogryzie ,a nie otworzenia geby do czlowieka, chyba ze macie problemy z glowa > to wasza wina że faceci boją się zagadać, bo tworzycie iluzje ideałów do których podejście wymaga nieziemskiej psychiki

Gość gość
Gruby z nazwy dziś jak masz jakies frustracje to ich do lekarza, nikt tu ci nie pomoze, tylko specjalista

Gość gość
gość dziś gość dziś jak sie boisz rozmawiac z ludzmi to to nie jest normalne moze masz fobie i powinienes sie leczyc psychiatrycznie udaj sie do psychiatry jak boisz sie mowic, bo to normalne nie jest > bzdura, to jest powszechne u obu płci, nie wymaga leczenia tylko czasu i doświadczenia oraz akceptacji i zrozumienia z drugiej strony