Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martynka1428

Założenie konta WBK (Stantander)

Polecane posty

Gość martynka1428

Bardzo dużo ostatnio pojawia się promocji banków dla nowych klientów. Ja jestem klientką banku WBK (od niedawna Santander), który daje po 80 zł premii dla nowego klienta banku oraz dla polecającego. Jedyne warunki, jakie trzeba spełnić, to zalogować się raz do aplikacji mobilnej i wykonać płatności kartą na min. 200 zł do końca miesiąca następującego po miesiącu, w którym otwarto Konto Jakie Chcę. (Dodatkowo do 30.09 obowiązuje promocja 300 zł za wpływy wynagrodzenia dla nowych klientów.) Konto to jest w większości darmowe, a o szczegółach możecie poczytać na stronie banku, czy na forach. Jeśli któraś z Was zdecyduje się na otwarcie tego konta, to będzie mi bardzo miło, jeśli wpisze mój kod polecający: 1007956437 :) Tyle co mogę powiedzieć, to to, że sama korzystam z tego konta i jestem zadowolona, warunki są bardzo korzystne. Zachęcam więc do lekkiego wzbogacenia się ;P

Gość martynka1428
A gdyby ktoś miał jakieś pytania, to na wszystkie oczywiście chętnie odpowiem :)

Gość darek kowal
Mam konto osobiste w banku Raiffeisen. Nie wiem czy jest najlepsze ale mnie pasuje. nie płacę za prowadzenie i za wypłaty z bankomatów. Mam pakiet darmowych przelewów ii ostęp do bankowości mobilnej Co ciekawe... jeśli ktoś po rz pierwszy zakłada tam konto może zyskać nawet 550zł w ciągu roku.