Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Skinny fat czyli szczuple grubasy, ktoś tak ma?

Polecane posty

Gość gość

Witam , mam 38 lat i dwojke dzieci, 168 cm i waze 55 kg ale mam duzo tluszczu, brzuch okropny i ręce. Czy ktos tu wazy mało a jest tak jak ja otłuszczony. Zapisałam się na silownie , rsz w tyg basen, mam nadzieje że ciało się zmieni

Gość gość
Ja tak mam. 50kg i galareta wszędzie

Gość gość
Tylko trening silowny

Gość gość
Pełno takich jak wy co roku na plażach. Jesteście obrzydliwe, ciało się trzęsie, cellulit...bleee. Tak trudno wam poćwiczyć chociaż pół godziny dziennie w domu?

Gość gość
Ale jakie cwiczenia polecacie ? Cardio?

Gość gość
Ja ćwiczyłam cardio i nie nie pomagało dalej galareta. Myśle ze może prędzej trening siłowy ale u mnie to praca u podstaw. Efekty mizerne a mnóstwo pracy. 17:15 jak masz problem to wydłub sobie oczy albo siedź w domu zamiast chodzić na plaże

Gość gość
Ja mam niby nie jestem gruba naprawdę nie widać . A ważę 73 kg przy wzroście 170 i nie mogę schudnąć .jestem taka hmm ... ubi ta jakby spuchnieta

Gość gość
18:27 a co to ma wspolnego z naszym tematem??????

Gość gość
Autorko , nie jestes obtluszczona tylko nie masz masy miesniowej, dlatego jestes miekka, silownie i trening silowy na mase . Nie daj sobie w mowie tej bzdury ze jestes grubym chudzielcem !

Gość gość
Od miesiąca chodze na silownie, wg pomiarow nabralam 2 kg mięsni i zgubilam 1.8 kg tluszczu , wiec chyba idzie w dobrym kierunku

Gość gość
gość dziś Niemożliwe... Znaczy, strata tłuszczu tak, ale taki przyrost masy mięśniowej u kobiety nie trenującej jak katorżnik i bez supli jest niemożliwy ;)

Gość gość
No w miesiąc nie jest możliwe, no way. Ja trenując 5 razy w tygodniu z obciążeniem, w pół roku przybrałam 2,3 kg mięśni. No chyba, że masz jakiś cudowny dar tak szybkiego budowania mięśni

Gość gość
Haha, wejdź na jakąkolwiek stronę z odchudzającymi się, to przeczytasz taki dialog: - odchudzam się od 2 tygodni, jem mniej i ćwiczę raz w tygodniu zumbę, moja masa zwiększyła się o 2 kg - tłuszcz zamienił ci się w mięśnie Ludzie mają małe pojęcie o ćwiczeniach, mięśniach i odżywianiu

Gość gość
O kvrwa zumba i mięśnie. I po co wyciskam ciężary jak moge pofikać girami i ciach 2 kg mięśni. Oj głupia ja

Gość gość
10:57 po co taka agresja??? Chyba ci skoczył testosteron po tych ciężarach

Gość gość
Autorko , nie jestes obtluszczona tylko nie masz masy miesniowej, dlatego jestes miekka, silownie i trening silowy na mase . Nie daj sobie w mowie tej bzdury ze jestes grubym chudzielcem ! Xxx Ale skinny fat to dokladnie sytuacja gdy dziewczyna w ubraniach wyglada szczupło, a jak sie rozbierze to tłuszcz! Musi wypracować miesnie, ale cardio tez jest wazne + rozsądna dieta

Gość gość
kazdy ma tluszcz , szczupla dziewczyna ma malo tluszczu ale widac ze jest miekka bo nie ma wyrobionych miesni ale to nie znaczy ze jest GRUBA

Gość gość
11:01 agdzie ty tam widzisz agresję? W słowie kvrwa? Zluzuj, pisałam to z przekąsem i uśmiechem, bo to serio śmieszne

Gość gość
Ja tak mam. Waze 56 kg przy 173cm. Mam obtluszczone cialo, nie cwicze.

Gość gość
czyli wdlg waszej teorii , kazda SZCZUPLA osoba ktora nie cwiczy jest GRUBA hmmmm ciekawe

Gość gość
A jakie cwiczenia dla takich osób?

Gość gość
Tez mam ten problem.... najwiecej z tym ze nie jestem w stanie dostarczyć tyle białka ile powinnam do budowania masy mięśniowej, niestety bez tego mięśni sie nie zbuduje nawet przy treningu siłowym :/

Gość gość
gość dziś Białko serwatkowe polecam, najlepiej takie najprostsze, bez żadnych słodzików etc. Nie jako podstawa diety oczywiście, ale okołotreningowo to nie jest głupia rzecz, zwłaszcze jeśli ktoś tak jak ja po solidnym treningu nie bardzo ma ochotę jeść, a właśnie się powinno.

Gość gość
Wlasnie jaka dieta żeby trochę mięsni przybyło?

Gość gość
Wystarczy normalna dieta i ****** nie jakieś wyciskanie ciężarów. Chyba że zależy wam na wielkich mięśniach. Białka suplementy po co to komu? Ludzie naprawde zwariowali z tym wszystkim.

Gość gość
gość dziś Zależy nam na normalnych mięśniach. Czyli widocznych, ładnie zarysowanych. Tego bez sensownej diety i właśnie wyciskania porządnych ciężarów nie zbudujesz.

Gość gość
Żeby utrzymać efekt trzeba już cisnąć zawsze. Nie dla mnie takie rzeczy.

Gość gość
gość dziś Nikt ci nie każe. Dla mnie to przyjemność.

Gość gość
Całe szczęście.

Gość gość
A ja zaczęłam chodzic na silownie, cardio plus cwiczenia silowe. Mam 168 i 54, celullitiu nie mam , za to brzuch , boki i ręce dosc duze