Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

fajnie musi to być, gdy się ma kobietę u swego boku...

Polecane posty

Gość gość

kogoś to cię kocha i komu na tobie zależy. z kim dzielisz swoje radości i troski, razem planujesz przyszłość, snujesz wspólne marzenia. szkoda, że tego nigdy nie zaznam. :(

Gość gość
czy rzeczywiście tak jest?

Gość gość
Oczywiście że fajnie jak dobrze trafisz. Najlepiej ładna, zgrabna, taka co lubi sex, gotuję, sprząta i dzieci ogarnie i zarabi na siebie. Wtedy jest fajnie.

Gość gość
Autorze nie wiesz nawet.jak bardzo sie mylisz. Chcialbym byc kawalerem i cmofnaslc swoj slub z kobieta.

Gość gość
600 wpłaty na konto dochodów budżetowych sądu okręgowego pozew o rozwód akt małżeństwa i akty urodzenia dzieci zaświadczenie o zarobkach za ostatnie 3 miesiące opisujesz że nie seksujesz się już z żona, nie kochasz jej, prowadzisz oddzielne gospodarstwo domowe [najmujesz mieszkanie] oraz będziesz łożył na każde z dzieci tyle a tyle co miesiąc jak żona się na to zgodzi w odpowiedzi pisemnej to po pół roku będziesz kawalerem

Gość gość
gość dziś Faceci to śmierdzące lenie :(

Gość gość
może i mity ale i tak chciałbym tego zaznać

Gość gość
Zawsze wszystko pięknie, ładnie wygląda przed ślubem, gdy obie strony starają się, niekiedy nawet udają, aby zatrzymać jak najdłużej partnera a po ślubie czar pryska, już nie trzeba się tak starać, nadskakiwać, pojawiają się humorki, rzadszy sex, fochy i zmęczenie. Faceci myślą, że kobieta pójdzie do pracy na 8-12 h , po pracy obiadek ugotuje, posprząta, może upiecze ciasto misiowi, (zajmie się dziećmi), a wieczorkiem w łóżku będzie gorąca niczym Sharon Stone w Nagim Instynkcie. Ahahahah :D Tylko szkoda, że doba ma tylko 24 h a nie więcej, żeby sprostać tym wszystkim męskim wymaganiom.

Gość gość
A ja powiem Ci, z doświadczenia, że w Polsce to nic Ci nie pomoże, że masz drugą połówkę, bo i tak zniszczą Cię warunki życia w tym kraju j mam wspaniałą partnerke a jestem już od roku na skraju wytrzymałości przez moją pracę której nie cierpię i gównianą pensje. Tzn. zarabiam dobrze, ale jak na Polskie warunki, ale przy Europejskiej medianie to jest g****o, a my mamy koszty życia Europejskie, więc zanim uda mi się z moją ukochaną dojść do tego, że będę mógł spokojnie we własnym domu bez kredytu usiąść na doopie w fotelu i nie wstawać o piątej do roboty to już dawno pewnie będę wrakiem człowieka. I z Tobą będzie tak samo. Jak znajdziesz połówkę to zniszczy Cię życie w Polsce, a Europejczycy się będą z Ciebie śmiać, bo tam sprzątaczka zarabia więcej niz inżynier automatyki i robotyki w Polsce, a koszty życia ma niższe, bo sprzedają nam g****o a płacimy więcej niż to samo kosztuje w UE po przeliczeniu na złotówki