Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

NieZnaszMnieOn

Napisze wam co teraz czuje

Polecane posty

Czesc.Zwierze sie wam troche.Mam 28 lat,chlopak 180 cm wzrostu,ok 87 kg,troche ciemna cera.Jestem teraz w Nl 3 tygodnie.Mam jakies bole glowy odwielu lat i inne objawy ktore mnie ograniczaja,nie korzytam w pelni z zycia,stronie od ludzi,bo ciezko mi gadac o niczym.Mieszkam na agencyjnym mieszkaniu,w 8 osob,co jest dlamnie koszmarem,siedze glownie w pokoju,nie mam nawet jedynki. Nie mialem jeszcze kobiety..jestem prawiczkiem..Prawie caly czas o tym mysle.Pragne kobiety w sposob ''katastrofalny'',rozmyslam,co ja jej bym robil,jak bym ja piescil to jest szok.Jestem wyposzczony chyba dogranic,nie wiem czy sa jakies granice.Jak mi ciezko,gdy widze dziewczyne w leginsach.Moze gdybym sprobowal to by mi przeszly troche bole glowy itp.Gdybym udalo misie zdobyc kobiete,co ja bym jej robil..kazdy milimetr ciala,jestem tak nienasycony,czuje ze jestwemnie caly ocean tego...zdziwilaby sie pewnie..

Gość gość
Przyjedź z zagranicy do Polski na urlop i umów się z drogą panią z roksy albo odlotów, najdroższą. I pieść ją. Za granicę jeździ dużo kobiet z chłopakami. samotne nie jeżdżą bo mężczyźni je atakują, molestują, gwałcą. Tam dobrej dziewczyny nie poznasz tylko "zmieniające pokój co miesiąc", zdradzające mężów w Polsce. Fajny z Ciebie chłopak. czemu w Polsce nie rwałeś? na studiach, na dyskotekach? wyjechałbyś z dziewczyną i mielibyście pokój dla siebie. łącze pozdrowienia, bo wiele razy sama byłam za granica za pieniądzem...

Nie chcę za pieniadze,nie w ten sposob.Mialbym do siebie zal do konca zycia. Nie podrywalem,nie chodzilem i nie chodze na dyskoteki.W Polsce mieszkalem na odludziu(polnocny wschod).Tutaj tez odludzie.No ale przeszkody mozna sobie wmawiac.W pracy jest duzo dziewczyn,ale nie mieskzaja bisko mnie.No i nie szukam dziewczyny,nie chce zwiazkow.Jestem tezraczzej wstydliwy,cichy itp. Marzy mi sie romans..z kims zaufanym,pociagajacym tak zeby wyszlo to naturalnie.

Gość gość
Zwal se i ci minie.