Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Hit!!! Polak bałamuci najebaną Angielkę!!!

Polecane posty

Gość gość
Phi też mi coś. Jak pracowałem w Anglii to mieszkaliśmy w domku w 4 osoby. Ja, 2 Polaków i 1 Rusek. Nie było weekendu żeby chłopaki nie roochali jakiej angielskiej puszczalskiej szlaufiary. Wyniosłem się stamtąd po od piątku do niedzieli w domku był regularny burdel i sprowadzanie angielskich zdzir na roochanie. Ja jestem typem introwertyka, jestem nieśmiały i nie umiem rozmawiać z kobietami dlatego wkur'wiała mnie ta atmosfera burdelu w domu. Jak jesteś biały i nie śmierdzisz, to podryw angielki to żaden wyczyn, uwierz mi, zwłaszcza takiej typowej klubowiczki. Tam wszyskie nacje je roochają, niektóre mają opory przed czarnuchami i muslimami innym wszystko jedno, ale biały to każdy zaliczy, Polak, Rusek, Litwin bez znaczenia.

Gość gość
Angole sami mówią na swoje kobiety, że są SLUTS. To już nawet w Kalifornii czy na Ukrainie kobiety są porządniejsze niż w UK i mówię to bardzo poważnie.

Gość gość
Nawet taki burak zaciągna angielke na dym...szok.

Gość gość
Szanująca się angielka nie pójdzie z Polakiem ani z żadnym innym brudasem. Ale fakt faktem że niektóre nie szanują się. Więc i ślepej kurze czasem się coś uda zaliczyć.

Gość gość
22:03 Szanujaca sie Angielka haha a gdzie taki są bo ja nie znam:)

Gość gość
20:03 No to polecialas z tą szanujaca sie angielka.Leze wlasnie na podłodze ze smiechu:)))

Gość gość
Kate Middleton to jest mały procent brytyjek, większość to takie karynki do kwadratu. Fakt że są grubsze i brzydsze od polek, francuzek, itd ale nie róbmy z wszystkich Grubych Helg, trochę całkiem kobiecych i zgrabnych też jest.

Gość gość
22:11 O czym ty mówisz?Woda trzyma cię jeszcze?