Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przyjaźń

Polecane posty

Gość gość

Ostatnio po 3 miesiącach spotkałam się z swoim przyjacielem . Znamy się 3 lata ale jak rozmawiamy to tak jak by całe życie. Przyszedł do mnie rozmawialiśmy piliśmy drinki . Po tem przyszedł kolega , ale po chwili poszedł . Było już późno ma my zbyt pijani został u mnie na noc . Oboje nie mogliśmy zasnąć zaczęliśmy rozmawiać powiedział mi że nigdy nie byłam tylko jego przyjaciółką . I uprawialiśmy sex . Żałuję tego bardzo , boję się że stracę przyjaciela . Po wszystkim do mnie się nie odzywał w szkole , dopiero na 2 dzień był kontakt . Czy po tym wszystkim mamy szansę być przyjaciółmi ?

Gość gość
jesteś jeszcze nastolatką nie masz dzieci i męża to nie wiesz co to znaczy obowiązki

Gość gość
Przecież przyjaciele nie uprawiają seksu.

Gość gość
Bez przesady,przecież najpierw może być przyjaźń a poźniej miłość,połączona z seksem.

Gość gość
No i słusznie się boisz bo puszczalskie są dobre do rypania a nie przyjaźni :-)

Gość gość
Kobieta pijąca drinki z facetem i zostani razem na noc! Dziwka a nie przyjaciółka.

Gość gość
Czegoś się nauczyłaś: nie ma przyjaźni damsko męskiej bez oczekiwania czegoś więcej z jednej bądź drugiej strony. On ci to zresztą powiedział. Pytanie, czy ty chcesz z nim być. Jak nie, to cóż, puściłaś się, trudno, nie ty pierwsza. Czy "przyjaźń" przetrwa? Jak go odrzucisz, teraz, gdy wiesz, że chce się z tobą bzykać, to nie przetrwa. A jak się będziesz z nim bzykała dla sportu, to nie będzie już przyjaźni, tylko f****ng friendhip.

Gość gość
10.16 Nie autorka. Zgadzam się z tobą całkowicie co do opinii na temat przyjaźni damsko męskiej. Jedyne moje zastrzeżenie to określenie " puściłaś się". Dziewczyna uległa urokowi chwili. To nie jest nic złego- wręcz przeciwnie. Nie powinno się jej z tego powodu tak brzydko określać.

Gość gość
lepiej ku R wo uświadom sobie że jesteś ku RR wą !! !! szma to jedna d******** ! to będzie dla ciebie najlepsze !