Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moj chlopak chce sie obrzezac

Polecane posty

Gość gość

Jestem temu przeciwna i mowie nie a on swoje az wyszlo przez przez to miedzy nami nieporozumienie nie mam w tym doswiadczenia bo jeszcze z takim chlopakie sie nie spotykalam , mowil mi ze przez to bedzie mial dluzszego, ja narazie jestem z tego zadowolona. Moze mi ktos poradzi jak mam z nim rozmawiac zeby nie robil tego, a jak mu po tym zabiegu nie stanie to co wtedy

Gość gość
zapytaj lekarza skoro nie masz wiedzy niech się obrzeza i cię rzuci, bo jesteś za głupia. ja go wezmę

Gość gość evelin
Mój nowy kochanek też się chce obrzezać.. W sumie to jako namawiam bo mój eks był i bardzo lubiałam jego peniska ;-) Choć trochę będzie mi przypominał byłego.. Choć trochę ponieważ aktualny ma przeciętnego gabarytowo a eks miał taką grubą parówę że ho ho ;-) :-P 👄

Gość gość sebastian
Mnie tyż namawia moja luba żebym się brzeznął bo jej yks tyż takiego mioł i go lubiała :-O

Gość gość
Obrzezanie jest po bożemu. Napletek nie jest nikomu do czegokolwiek potrzebny...

Gość gość
Napletek chroni przed roznymi bakteriami

Gość gość
Debile zboczeni tylko j****ie w glowach. Ludzie to g****a

Gość gość
dziś Że co ? Pod napletkiem zbierają się właśnie bakterie jełopie/ko.. Dlatego jeppie co niektórym haha :-D