Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

odezwala sie. wraca jak bumerang. po co?

Polecane posty

Gość gość

mialem wobec niej powazne plany, ale stalo sie tak ze sie rozstalismy. rozstajac sie z nia powiedzialem ze nie chce miec z nia zadnego kontaktu bo jest to dla mnie bolesne (bo byly i nadal sa uczucia) a ona chciala miec kontakt. nie zgodzilem sie na to, bo mnie oszukala. po okolo pol roku napisala do mnie.. 'co u mnie slychac, i czy nadal pracuje w krakowie' nie odpisalem i raczej nie mam zamiaru odpisac. odezwala sie do starych 'smieci' bo z nowymi nic nie wyszlo. jeszcze teksty typu ze dawna milosc (czyt. ze mna) a z tym nowym to inna bajka.. ale gdy banka prysla, ona wraca bo zegar jej tyka

Gość gość
No poprzedni frajer jej sie znudził to trzeba wrócić do poprzedniego rogacza ale to moje zdanie.

Gość gość
Jeśli chcesz spokój to nie warto podtrzymywać kontaktu. Dobrze zrobiłeś ze nie zgodziłeś się na dalsze kontakty bo to najszybsza droga by jednak ochłonąć i zdystansowac się. W kontakcie ciągłym może być to niemożliwe, wszystko wracaloby z każdą rozmową.

Gość gość
Zegar tyka tzn? Ile ma lat? Myślisz ze chce się z Tobą ustatkowac?

Gość gość
Do mnie tez sie odezwała ale po kilku dniach pisania zerwałem kontakt bo uczucie wróciło a nie chciałem drugi raz tego samego przeżywać. Zasada że nie wchodzi się 2 raz do tej samej rzeki to żelazna zasada i trzeba się jej trzymać

Gość gość
trzecia opcja to nie ma nikogo bedzie ten byle jaki ale zawsze.

Gość gość
nie tyle co sie znudzil, a po prostu zostala oszukana przez niego :) zaufala mu, a on ja zawiodl. @Ma 29 lat wiec kazdy w tym wieku chce juz miec powazny zwiazek @Co do zasady ze 2x do tej samej rzeki sie nie wchodzi nie zgadzam sie z tym. Rzeka nigdy nie bedzie taka sama ;)

Gość gość
i dobrze, co było więcej niz przyjaźń nie będzie z tego mniej i nie odnawia się tego. Tak jak np u mnie była randka ona nieee nie wyrzucaj mnie ze znajomych, ,musiałem i koniec

Gość gość
ja nawalilem, ale nigdy nie oszukalem powiedzialem jej, ze nie chce kontaktu z nia bo jest to dla mnie bolesne i to zaakceptowala, a teraz znowu pisze, a wiem ze ma jakis cel w tym, ale na razie to co napisala jest zbyt plytkie bym sie do niej odezwal

Gość gość
Po co sobie burzyć spokój i harmonie dla kogoś kto odszedł i olał ?a teraz chce wrócić?, przecież jak raz odeszła to znaczy że cos nie pasowało, dlaczego teraz miałaby zostać ?

Gość gość
Pewnie z tym nowym jej się nie ukada i przygotowuje juz dobie grunt u Ciebie. Nie bądź kołem zapasowym i pogoń ja- i pisze to jako kobieta. Kto wie, może juz zaszła z nim w ciążę i szuka jelenia, zastępczego tatuska co będzie łożył na jej dziecko.

Gość gość
Też tak sądzę.

Gość gość
ona nie odeszla i nie olala.. tylko kiedy ja chcialem cos zmienic, ona sie wycofala i kazala mi czekac (bo nie wiedziala co czuje), w miedzy czasie szukajac czegos na boku. na co sie nie zgodzilem i powiedzialem, ze chce byc w porzadku wobec siebie i wobec niej i dlatego rozstanie bedzie odpowiednia opcja.. ze mam na tyle klasy ze potrafie jedna rzecz zakonczyc by rozpoczac kolejna. dodalem na samym koncu ze nie mam na tyle tupetu by kazac drugiej polowce czekac a w miedzy czasie szukac czegos innego tak jak ona mi to zrobila

Gość gość
to o uj ci chodzi ??

Gość gość
no pytanie brzmi po co ona do mnie pisze... po tym co mi powiedziala ze jak kiedys czula rozne potrzeby by rozmawiac, pisac itd. a teraz tego nie czuje przedstawilem jej sprawe jasno ze nie mam zamiaru byc z nia na stopie kolezenskiej tak jak ona by wtedy chciala. powiedzialem zeby sie nie odzywala, bo taki kontakt jest dla mnie bolesny. powiedzialem ze tak kontakt jest mi do niczego potrzebny. szanowala przez 6 miesiecy i teraz ta wiadomosc.. co u mnie i czy nadal pracuje w krakowie

Gość gość
Odpisales jej cos? Najlepiej olej ją

Gość gość
stanowczo i zdecydowanie należy zerwać wszelkie kontakty z byłą. nie macie wspólnych dzieci = wszystkie mosty spalone

Gość gość
Nie odpisalem i raczej nie odpisze. olewam ja, ale nie wiem czy to nie pogorszy sytuacji i czy nie zacznie mi jakiś esejów pisać...

Gość gość
A po co sie zastanowic o co jej chodzi, napisala bo miala ochote i tyle. Przyszla jesien jest szaro, zimno człowiek robi wszystko by polepszyć sobie humor nudziło jej się. Ja zaczełam odzywać się do byłego ( z którym ja zerwałam bo bardzo zle mnie traktowal) po roku od rozstania bo mialam problemy w pracy i musialam sie komus wyzalic, i tak zaczelismy pisac ale na stopie kolezenskiej chociaz on ma nadzieje. Jesli nic do niej nie czujesz nie utrzymuj kontaktu, skoro ona bedzie pisac nie odpisuj i tyle, napisz ze jestes zajety zakupami z kolezanka i sie odczepi