Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jeżeli facet nie stracił prawictwa do 20 roku życia, to już nigdy nie straci.

Polecane posty

Gość gość

Taka prawda, pozostaje wam doskonalenie technik mastrubacji :D

Gość gość
spoko sprzedają sztuczne waginy

Gość gość
28 lat prawiczek

Gość gość
41 niedługo 2 zbijam Was jak kula kręgle

Gość gość
20 lat to bez przesady, ale tak 22-23, absolutny max. to 25. Sam mam 28 lat i smutno zgadzam się z autorką :(

Gość gość
Max 24. Później to już wieczne prawictwo

Gość gość
Co racja to racja. Piszę to jako 34 letni prawiczek, z wyrokiem prawiczego dożywocia:(

Gość gość
Ja sobie obiecałem, że jak do 29 roku życia będę prawikiem to w 30 urodziny idę do luksusowej prostytutki

Gość gość
00.59 Ja też tak bym zrobił gdybym był na twoim miejscu. Poszedłbym do agencji towarzyskiej i wybrałbym sobie jakąś młodą dziewczynę.

Gość gość
Autorze, jesteś bezwzględny. Wysoko postawiłeś poprzeczkę. Ja w wieku 22 lat dopiero pierwszy raz obmacywałem piersi dziewczyny. W wieku 23 lat po raz pierwszy bawiłem się cipką, a dopiero w wieku 24 lat po raz pierwszy włożyłem. W wieku 20 lat jeszcze się nawet nie całowałem. Miałem do tego okazje już od 18 rż, ale się wstydziłem.

Gość gość
Im bardziej szanujesz kobiety tym mniejsza szansa na seks i zwiazek. Wystarczy popatrzec w realu.

Gość gość
A ja mam 34 lata i nawet się nie całowałem. Czy wygrałem życie?:D (autor 00:41)

Gość gość
koniec tematu. teza w tytule jest nieprawdą. żenada - pisanie tutaj

Gość gość
8.55 To mało prawdopodobne aby przez 34 lata życia nie mieć ani jednej okazji do całowania się z dziewczyną. Szkoła średnia, studia, imprezy, wakacje, biwaki, wczasy.....to idealne okazje do takich sytuacji.

Gość gość
09:01 Wykreśl ze swojej wyliczanki imprezy, wakacje, biwaki, wczasy. Wtedy jest niewiele okazji. Ja nie miałem żadnej. Efekt - 34 lata i prawiczek który nawet się nigdy nie całował.

Gość gość
20 lat to jest ostatnia szansa na przespanie się z fajną ładną dziewczyną, potem takie są zajęte i zostają średniaki i te brzydkie, a takich nikt nie chce i w ten właśnie sposób powstają wieczne prawiczki... Taka jest prawda, są oczywiście wyjątki, ale 90% z tej grupy nigdy nie będzie się kochać z kobietą

Gość gość
gość dziś Najprawdziwsza prawda. Daję jej świadectwo całym swym prawiczym życiem.

Gość gość
9.12 Przesadzasz. Ja mając 20 lat wstydziłem się jeszcze dziewczyn. Byłem tak beznadziejnie nieśmiały, że marnowałem nawet takie okazje gdy to dziewczyny wychodziły w stosunku do mnie z inicjatywą. Byłem idealnym materiałem na wiecznego prawiczka. Co było potem? Dwa lata później obmacywałem się z moją pierwszą dziewczyną. Trzy lata później uprawiałem seks z moją drugą dziewczyną. Nie zostałem prawiczkiem.

Gość gośćhomosuperior
Ja prawictwa stracilem w wieku 22 lat z prostytutka, mialem tyle szczescia ze trafilem na mloda ladna blondyneczke teraz mam 25 lat i nadal nie pojawila sie szansa na sensowny zwiazek czyt nie znalazlem wartej siebie dziewczyny wkolo same ku'rwiska

Gość gość88
Laska która do 20 roku życia nie straciła dziewictwa może już tylko składać śluby czystości do zakonu, nieźle trzeba być zrytym żeby dosłowną czystość pielęgnować i trzymać do ślubu. Chyba że użyłaś wibratora i pękła Ci błona to tak samo jak prawiczek który sobie strzepie, wtedy traci swój tytuł :)

Gość gość
Dokładnie ja prawictwo straciłem w wieku 11 lat z moją ręką. A co z gejami?

Gość gość88
Prawictwo (nawet w korekcie pisma tego słowa nie ma), dziewictwo to jest wymysł babskiego świata, naciski z ich strony aby się kochać,zakładać rodziny i oddawać swoje majątki. Nic tu nie niezwykłego, wiele gatunków zwierząt - samice po akcie kopulacyjnym zjadają swojego samca. Po sexie facet jest senny to natura tak nas stworzyła abyśmy byli pokarmem :) Na szczęście prawictwo jest bronią w naszych rekach przeciw pazernym kobietą !

Gość gość
"kobietą":o

Gość gość
Heh... widzę nasz narodowy sport wytykanie błędów. Nic więcej nie potrafisz w swoim życiu z siebie wykrztusić ? Widać jak płytkie jest Twoje życie i Twoja osobowość ! Powodzenia w życiu

Gość gość
Lepiej byc prawiczkiem niz ojczulkiem buahahaha :D beka z przyglupow z wozkami :D

Gość gość88
Tak to jest jak się myśli nie mózgiem :) Ja mogę mieć codziennie dzięki mojej rączce : dziewicę, licealistkę, mamuśkę, mamuśkę w ciąży, azjatkę lub tajkę, a nie jedną tą samą kurę :) jakby jajka znosiła to by był jakiś z niej pożytek jak się seksić nie chce.

Gość gość
Ojczulki przegrywy :D

Gość gość
Bzdura!!!!

Gość gość
Seks jest super... ale z własną ręką