Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samaaantaa64738

Dżesika z Rolnik szuka zony!!!

Polecane posty

Gość samaaantaa64738

posypał sie hejt na necie na biedną Dzesike.ze Godlewska,ze Jola rutowicz ze pustak... Mnie tam sie widzi taki z niej pustak jak z tego 26 letniego prawaiczka trzymajacego sie rodziców.:) Facet nawet 3 zdan poprawnie nie potrafi sklecic w rozmowie z dziewczyną...stresuje sie,poci,jąka. Chyba nie jest na tyle gupi i wie...ze dziewczyny pisay tyko dlatego ze ma KASE,fajne auto i duzy dom...KAZDA normalna ucieknie widzac jego przywiazanie do rodziców. DZesika... Jest brzydka.MA dziury po tradziku,konskie zembiska...łyse dorysowwane brwi,doczepione wlosy (chyba natruanie jest łysa). jako kosmetyczka potrai tylko dbac o pazury...i BEZ ogródek gada ze praca ja nie interesuje tyko by dbała o dom... ( O jaki dom???o ten co dba tesciowa????)... Wydaje mi sie ze byc moze rezyser nalegał zeby rolnik ją wybrał,zeby była ciekawym "przypadkiem". Widac po niej,ze jes ttępa,nie ciekawi ją wies,praca...i dziewczyna chce miec złotą klatkę za darmo. Niech przedstawi katolickiemu rolnikowi zaswiadczenie ze nie ma hiv i ze jest dziewica :D

Gość gość
Dajmy jej szanse...hm

Gość gość
rolnik szuka zony...jemu trzeba swietej dziewicy,katoliczki....zosi z warkoczem,ktora bedzie odzwierciedleniem jego mamusi. bedą chodzic do kosciola co rano i wieczor,oraz moldic sie na kleczkach przed kazdym obiadem?jakos jej to nie pasuje. są jednak nieco podobni do siebie...tacy prosci,naiwni. nie umieja sie wyslowic.Byc moze niesmialy prawik potrzebuje tak ordynarnej wylaszczonej babki ktora go wyprowadzi z tego ciemnogorodu. ale napewno tesciowa ja pogoni z tej gospodarki widzac ze moloda tylko pazury maluje...