Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćhomosuperior

kolejny przyklad jak szm'aciska lubia byc ponizane a przynajmniej lekcewazone

Polecane posty

Gość gośćhomosuperior

dluga kolejka w sklepie przede mna oblesny patus lysy leb na calym ciele mnostwo pieprzykow przeplatanych z krostami ku'rwa wygladal jakby mial jakiegos hiva brzydzil bym mu sie reke podac wysoki wychudzony i wielki brzuch kupowal caly plecak piwa ubrany jak ukrainiec znaczy w stare ciuchy brudne spodnie no dobra moze z roboty wracal ale ogolnie chce wam przedstawic jego obraz w danej chwili z kolega byl kolejka na 6 osob a tylko jego spychac mnostwo wulgaryzmow podchodzi do kasy i o fajki prosi stara baba tez wredna z ry'ja mowi ze nie ma tych to on chce inne ona ze tych tez nie ma on na to na glos siarczyste "ku'rwa to nic" a one juz sie plaszczy ze jutro beda przepraszam on ze nie szkodzi potem wychodzi nawet do widzenia nie powiedzial a ona do niego takim pieszczotliwym glosem "do widzenia" nastepny taki karlowaty okolo 40 facet juz duzo milszy typ uleglego cos do niej zagadywac podsmiechiwal a ona nagla zmiana stosunku do klienta nawet ani razu do niego sie nie odezwala nie mowiac o usmiechu ktorym nie raz obdarzyla patusa ktory tak przy niej przeklinal z niezadowolenia, tylko sie odezwala do typa jak cene podala nawet do widzenia mu nie odwzajemnila nastepny bylem ja i podobne zachowanie tyle ze ja tez do niej nie chcialo sie nic gadac tylko kase dalem bez slowa na koniec tylko sie pozenalem ale z tego co zauwazylem mnie rowniez nie odpowiedziala do widzenia to sklonilo mnie ku przemysleniom co z tymi kobietami sz'maciskami jest ze tak sie przymilaja do sku'rwysynow ktorzy jawnie je poniewieraja co za ku'rewska natura chyba pozostalosci jeszcze z jaskiniowych czasow beka z niedorozwojow na serio