Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Zagubiona_789

Perspektywa

Polecane posty

Gość Zagubiona_789

Witam... Mam ,,mały,, problem....może zacznę od początku...kiedyś bylam ogarnietą osobą z ambicjami, planami na przyszłość i to co planowalam realizowalam, marzenia byly dla mnie do spełnienia, obracałam się wśród ogarnietych osób (teraz patrze na nie jak na zbyt ogarnięte) do czasu poznania mojej terazniejszej paczki (trzymamy się już razem od dobrych kilku lat ) i pomimo tego ze traktuje ich jak bracia i siostry, mamy wiele wspanialych wspomnień, gdy mam problem mogę z nimi pogadac i zawsze mi pomogą to w pewnym stopniu ściągnęli mnie na dno juz dawno temu...zaczelam pic, imprezowac, palic (z góry mówię ze nie naleze do tych lekko mówiąc ,,nieszanujacych sie imprezowiczek,, pomimo tego ze lubie byc nie w stanie to zawsze jestem w stanie zachowac się po alkoholu ) żyć z weekendu na weekend...mam jakies plany choć wątpię w ich realizacje...no ale nie o to tutaj chodzi....dopiero od niedawna zauważyłam że mam złą perspektywę patrzenia na świat...nie potrafię nawiazac silnej wiezi z nowo poznanymi osobami poniewaz mam podswiadomosc ze to nie jest nikt ode mnie z paczki, ze nie mamy tylu wspomnien, ze nie znają mnie tak doskonale jak oni i obawe ze tego nie nadrobią...nie umiem rowniez z takimi osobami rozmawiac na płytkie tematy bo zawsze muszę sie zastanowic i przeanalizowac kazde slowo ( z ludzmi z mojej paczki tak nie mam ) i zaczelam dzielic ludzi na tych z którymi dam radę sie spotykać, gadac iwgl i na tych z ktorymi nie bede w stanie...mianowicie...z tymi ,,ogarniętymi,, dawnymi osobami z ktorymi trzymalam się dawno temu nie potrafię rozmawiac bo wedlug mojej głupiej perspektywy są ,,malo swoi,, , nie potrafię nawiazywac silnych kontaktow z innymi ludzmi bo nie mają takich pogladow, takiego stylu bycia, podobnych charakterow jak moja paczka ( wiem wiem to głupie ale nie jestem w stanie tego zmienić a chcę ) dopiero teraz poznalam chłopaka...kompletnie inny swiat niż mój (ogarnięci znajomi, dziewczyny z jego towarzystwa nie pija i nie imprezują , on bardzo dba o wygląd...itd poprostu są inni niz ja i moi znajomi ) bardzo się staram przełamać i zmienic tą moją ,, s******loną perspektywę,, lecz nie wiem jak....pomocy !

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować