Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mały penis

Polecane posty

Gość gość

Wieszanie ciężarków tak 2 -5 kg na penisie. Wydłuży mi go ?

Gość gość
2-5 to może mało lepiej 5-10kg

Gość gość
Yyyyyyyy

Gość gość
A ile masz cm? I jaki obwód np na środku, oczywiście podczas erekcji?

Gość gość
Chciałby żeby mi tak stanął dzisiaj :P

Gość gość
18:53 nie wiem, nigdy nie mierzyłem. Do kolan nie siega.

Gość gość
to malutki

Gość gość
jaki karzeł ten który wrzucil foto :D:D🖐️

Gość gość
A napletka nie mozesz dalej zsunać aby ukazał sie cały żołądź?

Gość gość
18:53 nie wiem, nigdy nie mierzyłem. Do kolan nie siega. Nie mierzyłeś, a piszesz, że mały? Poza tym nie wierzę, że facet nigdy sobie nie mierzył. Pytałem bo to niebezpieczne i zyskasz może 1-2cm, a uszkodzisz go tak, że będzie nieprzydatny do seksu. Jak masz kompleks, to sobie nakładki kup, a nie się bawisz w domu w chirurga, chyba lepiej mieć sprawne 12-14 cm, niż sflaczałą 20 cm dyndałkę między nogami.

Gość gipppsy
12-14 cm to wbrew pozorom standard w Polsce, wiele facetów zastanawia sie czy taka wielkość jest normalna, ale naprawdę nie ma się co stresować. Naoglądacie się filmow erotycznych a potem zastanawiacie się czy ta wielkość jest ok czy nie. Na filmach faceci mają wielkie pały to fakt, ale nijak ma sie to do rzeczywistości. Tak poza tym to te 2-3 cm w długośici i w grubości mozna łatwo powiekszyć za pomocą tabletek i pompki.

Gość gość
Większośc facetów w polsce ma 13-14cm pindolki, Ci co wymieniają większe rozmiary to dodają cm sobie, nie wiem po co skoro i tak to wychodzi jak facet ma wyciągnąć pindola...i Panowie, te 13-14cm to jest na prawdę bardzo dobry rozmiar, głowa do góry i tak dziewczyna na widok takiego pomyśli, że to 17-18 ;)

Gość mariozet
Próbowałem powiększania za pomocą pompki, ale mam wrażenie,ze takie powiększanie nic nie daje. W sensie po użyciu pompki członek faktycznie jest większy ale co z tego jak kilka godzin minie i jest taki jak był.

Gość gipppsy
Dlatego też napisałem, że nie za pomocą samej pompki ale pompki plus tabletek.. Próbowałem w przeszłości kilku sposobów powiększenia członka i najmniej w sumie skuteczne są same ćwiczenia. Pompka już bardziej, ale tak jak sam zauważyłeś jedynie na krótko. Jak nie będziesz używał to szybko wróci do normy Za to najskuteczniejsze okazały się tabletki. Utrwalają działanie pompki i same w sobie również powiększają członka. Działa to na tej zasadzie, że składniki zawarte w tabletkach pompują do członka o wiele więcej krwi. I ciała jamiste rozszerzają sie barziej niż w trakcie typowej erekcji. Po 3 miesięcznej kuracji można zaobserwować znaczne powiekszęnie członka . Oczywiście o ile kupisz porządne tabletki takie jak pen.ilar.ge a nie jakieś tanie g, które nie będzie działało.

Gość mariozet
Aż tyle trzeba brać? Bo zastanawiałem sie nad kupieniem ale na miesiąc na próbę.

Gość gość
Ja mam 33. Mówię poważnie. Muszę w dresach chodzić i jeszcze specjalny pas zakładam by się nie podnosił :classic_cool:

Gość gość
gość dziś 33 to pewnie mierzysz w mm ! 🖐️ :classic_cool:

Gość gipppsy
To powodzenia.... Żadne dobre tabletki nie będą działały w ciągu miesiąca. Nie ma takiej opcji. Jak kupisz sobie pen.ila.rge to podziałają ale właśnie, potrzebujesz na to czasu. Poza tym dobrze jest kupić sobie żel z tej samej serii. Zapobiga rozstępom.

Gość dr_medycyny_weterynaryjnej
gość 2018.09.24 Wydłużyć, to może nie wydłuży, ale całkiem możliwe, że urwie.

Gość gość
dziś osobiście widziałem filmik w sieci jak jogin wieszał się na swoim pindolu także z tym urwaniem to chyba nie takie proste chociaż faktem jest że gostek był szczupły i drobny ale ze 40kg ważył