Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nienawidzę swojego życia jestem bezpłodna

Polecane posty

Gość gość

Mam całkowicie niedrożne jajowody i endometriozę. Chciałam podejść do in vitro, ale mężowi nawet się nie chce na głupia rozmowę z lekarzem isc. Jutro mieliśmy mieć wizytę u lekarza w klinice niepłodności na podpisanie dokumentów to przed chwila zadzwonił żebym odwołała, bo musi jutro dłużej zostać w pracy. Oczywiście mogl odmówić mieliśmy ten termin już od miesiąca ustalony. Bardzo ciężko przeszłam operacje usunięcia endometriozy, sprawdzanie drożności itp ale zrobiłam to dla naszego przyszłego dziecka. Ale jak widać on robi wszystko żebyśmy jednak nie mieli dzieci. Liczy się tylko kasa i praca.

Gość gość
Współczuję Ci, walczyłam 5 lat z nieplodnoscia, ale mój mąż walczył ze mną. Porozmawiaj szczerze ze swoim, może on się boi całej procedury i stąd wymówki

Gość gość
Przykro mi. Moze to znak? Że czas zastanowić się nad waszym związkiem?

Gość gość
co to za mąż skoro Cię nie wspiera w tak waznej kwesti ;O

Gość gość
Widocznie nie chce dziecka

Gość gość
Zastanów sie nad waszym związkiem!! Mąż Cię olewa!!! Widać nie chce dziecka! A te wymówki, ze musi zostać w pracy dluzej to kpina z waszych spraw!! Mojemu jaja bym urwała jakby mi powiedział, ze mam odwołać tak ważna wizytę No on niby musi zostać w pracy- WYMÓWKA!!! Przeanalizuj ten związek!!

Gość gość
Wiesz co pierwsze mi przyszło do głowy? Jeśli nienawidzisz życia, to jak chcesz przekazać je dalej? Ciało robi to, co jest w naszym umyśle, umysł jest doświadczany przez naszą świadomość. Tu bym szukała przyczyn stanu, który medycyna akademicka nazywa bezpłodnością. Są sposoby by się temu przyjrzeć, np. ustawienia Hellingerowskie, dobry konsultant totalnej biologii czy psychobiologii.

Gość gość
No to niezle. Czyzby to bylo tylko twoje pragnienie ?

Gość gość
Ja jestem bezplodny, moja kochana nigdy nie bedzie matka mojego dzecka... nie zostawila mnie, bylo IVF, IUI itp teraz czekamy na nasienie dawcy... jestem tak zdeterminowany ze wychowam dziecko innego faceta jak swoje, jak najlepiej bede umial, by uczynic moja zone szczesliwa I spelniona. To moja wina ze nie moge jej dac dziecka ale nie moge pozwolic by cierpiala z tego powodu... wiele godzin I nocy przegadalismy, wiele lez wylalo sie w tej sprawie ale nie poddamy sie mamy siebie I razem damyh rade RAZEM

Gość gość
Faceci boją sie leczenia etc .pogadaj z nim macie spore szanse na dziecko . a nawet jesli sie nie uda to mozecie adoptowac albo poprostu miec siebie i np zwiedzac świat ..

Gość gość
psa sobie weź ze schroniska jak chcesz mieć zajęcie

Gość Jula299
Ja żałuję nieprzemyślanego zachowania. Jestem w ciąży. Świat mi się załamał