Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak bezboleśnie przejść z czarnych włosów na brąz

Polecane posty

Gość gość

Nie farbuje już na czarno od 7 miesięcy. Odrosty mam w kolorze średni brąz i nie wygląda to za dobrze. Wygladam jak zaniedbana przez to. Ratuje sie castingiem loreal w kolorze ciemny brąz co jakiś czas. Nie chciałabym robic dekoloryzacji bo wlosy beda do obcięcia a kolor tez wiadomo jaki będzie - świeci na rudo. Jaka kupować farbe

Gość gość
Kup sobie color be4 czy jakoś tak. Zmyjesz tym ta czarna farbę do swojego naturalnego koloru. Ewentualnie dla wyrównania możesz na to położyć syos 7-58 ona ma bardzo cholodny odcień. Najlepsza farba do brązów.

Gość gość
Przeciez ta farba to blond a nie brąz:/ wlasnie moze ktoś polecić dobrą farbe w chlodnym odcieniu brązu, zeby po paru myciach nie wychodzil czerwony odcień pod swiatlo?

Gość gość
Dokładnie!!! Żeby uzyskać brąz farbujesz popielatym blondem, żeby uzyskać czekoladę prawie czarna, farbujesz brązem.

Gość gość
Ale na naturalnych czy farbowanych? Ciezko mi uwierzyc w te teorie, pewnie wyjdzie braz ale jasny i bedzie sie stopniowo splukiwal, szczegolnie np. na wczesniej rozjasnianych wlosach

Gość gość
Mi ash blond 7.1 wyszedł jak czarny wiec ja wierze w ta teorie.

Gość gość
Jak farbowałam na ciemny blond to włosy były prawie czarne. Teraz farbuje na średni blond i mam brązowe

Gość gość
A nie lepiej jakbyś poszła do fryzjera? I tam by ci jakoś zarządzili,a nie sama kombinujesz i jeszcze gorzej włosy będą wyglądać

Gość gość
*doradzili miało być

Gość gość
Kąpiel rozjasniajaca. Nie niszczy az tak włosów i można zrobic samemu w domu.

Gość gość
Bardzo fajny chłodny blond ma cameleo omega, farbuję co jakieś 2 miesiące i ten chłodny odcień pozostaje mi do kolejnego farbowania. To jest numerek 5.0

Gość gość
Bardzo fajny chłodny blond ma cameleo omega, farbuję co jakieś 2 miesiące i ten chłodny odcień pozostaje mi do kolejnego farbowania. To jest numerek 5.0