Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

oglądałem na you tubie o 10 państw które nas nie lubią 10 państw które nas lubi

Polecane posty

Gość gość

wg rankingu 10 państw które nas nie lubią to są takie państwa jak :Irlandia ,holandia ,niemcy,litwa,czechy,wielka brytania,irak,stany zjednoczone,norwegia , no i 10 zapomniałem ale na pewno tam gdzie jadą polacy robić i tam gdzie nasza patologia emigruje za robotą żeby tam zarobić pieniążki to nas nie lubią i nie mówią o nas dobrze xd tak że jak polaczki jadą do irlandii czy do holandii robić to tam nas nie lubią już i posądzają o wzrost przestępczości właśnie polaków i o to że przez nas jest więcej napadów xd co do 10 państw które polaków lubią i za nami przepadają i jesteśmy przez nich szanowani to na liście znalazły się : Meksyk , Turcja ,Włochy , Argentyna ,Iran, Włochy ,Japonia ,Rosja , dwa państwa znowuż zapomniałem ale na pewno w japonii jesteśmy poważani i na pewno ruscy jednak lubią nas i jesteśmy przez nich tolerowani o dziwo xd no i na pewno byśmy byli dobrze przyjęci w meksyku podobno tam lubią jana pawła 2 a japończycy lubią nas za fryderyka chopina xd znowuż turcy mimo że dostali od sobieskiego pod wiedniem są jednak przychylni nam a w argentynie nawet mamy swoje święto i są za nami tam xd no a niemce jednak nas nie lubią i nawet mówią że to my wywołaliśmy ponoć 2 wojnę światową xd a litwa czechy są sąsiadami ale nas nie lubią jednak xd

Gość gość
a przypomniało się mnie ponoć grecy nas lubią i jesteśmy przez nich tolerowani to do tej listy państw co nas lubią ;)