Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Seks w ciąży? Czy mam sie martwić?

Polecane posty

Gość gość

Jestem w 6 tygodniu, bylam dzis u lekarza, wszystko dobrze, dwie godziny tenu odbylam stosunek, staralismy sie bardzo delikatnie z uwagi na suchość pochwy,nic mnie nie bolalo po stosunku przylozylam papier, a tam krew i tak ciagle mam podpaske z krwia od dwoch godzin, przed chwila zaczelo mnie lekko kluc po prawej stronie, czy powinnam panikowac? Partner uwaza, ze przesadzam

Gość słomka88
Krwawienie w ciąży zawsze warto skonsultować z lekarzem.

Gość gość
Każde krwawienie w ciąży należy skonsultować z lekarzem, a partner niech się nie wypowiada, skoro nie ma żadnego pojęcia

Gość gość
Zapewne jesteś zacofana i wstydzisz sie partnera i nie zabierasz go na badania pochwy i intymność masz z ginekologiem nie z ukochanym a do jego obecności masz zawsze prawo! A to podczas badań krocza dochodzi często do groźnych zakażeń pochwy dlatego zawsze przy każdym badaniu cipki jest mój ukochany. Gdy ginekolog wyprasza jest zboczeńcem i odchodzę z partnerem! Tatuś również był przy porodach i pomagał gdy sama rodzisz nie ma szacunku dla rodzącej. Ja rano z mężem sie kochałam a wieczorem rodzilismy!

Gość gość
Dlatego ja w ciąży nie współczułam.Mąż to rozumiał,uprawialiśmy petting i sex oralny .Po co kusić los,przecież to jest penetracja,bałam się żeby nic się stało,podczas stosunku penis obija się o szyjkę macicy więc to nie jest bezpieczne.

Gość gość
*współżyłam.

Gość gość
Na początku ciąży lepiej nie współżyć bo może skończyć się poronieniem, jak wszystko jest oki niby można ale po co kusić los , nie wskazane są silne orgazmy , najlepiej jedź do szpitala bo krwawienie jest groźne najgorsza jest żywa krew

Gość gość
Idiotki. Nie wspolzyc podczas ciazy????!!!! Bo????

Gość gość
Każde krwawienie w ciąży należy konsultować, jedź na IP i przyznaj szczerze że po stosunku. Dwugodzinne krwawienie na pewno wymaga uwagi.

Gość gość
Krwawienie przeszło ?

Gość gość
W zdrowej ciąży można współżyc. Krwawienie w ciąży należy skonsultować z lekarzem.

Gość gość
Nie krwawie dzis, przeszlo wieczorem, ale to i tak bylo coraz mniej, jakby sie oczyszczalo. Tylko pobolewa mnie delikatnie po lewej stronie na zgieciu z noga (pod podbrzuszem)