Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Aby uprawiać seks z dziewczyną to musi mieć skończone 15 lat czy rocznikowo 15

Polecane posty

Gość gość

Pytam się bo wolę się upewnić czy przypadkiem taka jedna nie chce mnie w coś uwalić.

Gość brokeninside87
na 15 urodziny, chłopcze chcesz być szybko ojcem?

Gość gość
Chodzi ci o tabletki antykoncepcyjne? prezerwatywę założę tylko się boje, że ona chce mnie potem szantażować bo jeszcze nie ma 15.

Gość gość
Ona chce cię uwalić. Przed sądem będziesz nie do obronienia.

Gość gość
czego na łeb?

Gość gość
no właśnie też mi się tak wydaje, bo za nachalna jest jak na ten wiek, pewnie będzie mnie teraz szantażować, że to gdzieś zgłosi jak jej kasy nie mam, gdzie ja głowę miałem:(

Gość gość
Podniecają cię takie młode d**eczki ? Masz jakieś zboczenie ?

Gość gość
Weź p*****lnij się w łeb, nabierz porządnego rozpędu i wyskocz z okna celując w asfalt. Życzy Ci dziewczyna z rocznika'97. Chcesz spieprzyć psychikę 15latce? Niech tylko przypomnę sobie te czasy jak romantyzowałam miłość i pisałam wiersze, bo wzdychałam do chłopaka, w którym się (o zgrozo!) podkochiwałam i rumieniłam się, gdy choć do mnie przemówił słowem. W głowie mi się nie mieści jak można pominąć ten etap w życiu i zacząć od d**y strony - od ekspozycji sfery seksualnej - której tak na dobrą sprawę nie ma jeszcze wykształconej i z jakimi konsekwencjami się to wiąże. Pozdrawiam rodziców, bo dziewczyna rozumem chyba też nie grzeszy. Co jeszcze bardziej mnie zasmuca. A dla Ciebie: Fick dich ins Knie, du Arschloch! Faceci to tępaki nie myśląc niczym prócz c***a.

Gość gość
Czemu od razu tak ostro, to, że Ty jesteś jakąś romantyczką nie znaczy, że wszystkie takie są ale fakt, mogłem nie zauważyć, że ona się po prostu zakochała a to, że jestem od niej dużo starszy sprawiło, że pomyślała że tylko w ten sposób może zaskarbić sobie moją sympatię do niej. Porozmawiam z nią, mam nadzieję, że jej nie skrzywdziłem, nie chciałbym tego.