Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Matura , znacie jakieś sposoby jak ją łatwiej zdać ?

Polecane posty

Gość gość

Jakiś patent byle zdać czy ktoś zna

Gość gość
Jeden patent to wkuwac ,wkuwac do lba;-):D

Gość gość
po maturze i tak nic nie ma

Gość gość
nie zostaniesz jakims prezydentem alb ch uj wie kim

Gość gość
sama sie przekonasz

Gość gość
powinni zlikwidować tą maturę bo to kompletny bezsens , gdyby nie matura ilu ludzi miało by już studia które ich interesują , a tak trzeba się uczyć idiotyzmów bezużytecznych zwanych maturą

Gość gość
Matura ma tak żałosny poziom że można to zdać nie ucząc się praktycznie wcale. Ja miałam taki patent, że przez 3 lata się uczylam, chodziłam na wszystkie lekcje, uwazalam i przed maturą nic nie powtórzyłam i miałam ze wszystkiego ponad 80%. Tam gdzie chciałam to się na studia dostałam, polecam.

Gość gość
No tak, matura to zło! Ale trzeba dodać, że dla tzw. debili i nieuków nieskażonych wiedzą, takie prymitywy płci obojga chciałby iść na studia nie mając wiedzy ogólnej, bo komu ona potrzebna? Kobieta 8m głupsza tym lepiej, nie będzie wzbudzać kompleksów w równie głupim facecie, facet glupi da się manipulować, łatwo narzucić się mu swoje priorytety i głupiec przyjmie je jak swoje, im więcej nieuków, tym więcej masy roboczej, która będzie chciała tylko zrec, seksić się i nie będzie zadawać pytań - dlaczego? Po co? Pochwała głupoty ma się dobrze, nauka dla elit.

Gość gość
Po co ci matura? Nie każdy musi ją mieć, tam wyżej napisał tobie narzeczony, że nie musisz jej mieć, prezydentem nie bedziesz;)

Gość gość
gość wczoraj na studiach i tak uczysz się przedmiotów, których nie lubisz, tak zwane zapychacze.A matura dziś to śmiech. Tylko idiota nie potrafi jej zdać , bo poziom jest żenujący

Gość gość
ja zrezygnowałem do podejścia do niej przez to , że jest na niej matematyka z której zawsze byłem bardzo słaby , gdyby nie matematyka na maturze to bym był po studiach a tak tylko średnie bez matury - masa takich osób jest , w ten sposób zablokowanych

Gość gość
Nie p*****l. Też byłam glabem totalnym ale wystarczyło przysiąść 2 tygodnie przed i ogarnąć większość rzeczy które wiadomo że będą.

Gość gość
Zrób mi loda

Gość gość
Dyscyplina, samozaparcie i duzo chęci