Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chłopak plotkarz

Polecane posty

Gość gość

Nie wiem co myśleć. Odkryłam, że mój chłopak to plotkarz. Ma koleżankę, której przez całą naszą znajomość opowiada o mnie. Zdradza intymne szczegóły z naszego życia erotycznego, zdradził jej sekrety, które mu powierzyłam, intymne i bardzo osobiste. Relacjonował jej jak mnie poznawał, jakie mieliśmy perypetie miłosne, zdradzał jej co sobie wówczas mówiliśmy, opowiadał o pierwszych spotkaniach, o seksie że mną. Nic nie mam do tej dziewczyny, bo to mężatka, koleżanką, nawet mu doradzała z życzliwością co zrobić, żeby załagodzić jakieś tam nasze nieporozumienia. Jestem za to w szoku, że mój chłopak opisywał jej przez wiele miesięcy krok po kroku rozwój naszej znajomości. Potem zaprzestał, ale ona wszystko o mnie, o nas wie. Czuję się dziwnie mając tę świadomość :O Co myślicie o moim chłopaku? Czy to znaczy, że jest niedyskretny, czy nieoec mu tego za złe, bo chciał porad i wsparcia jak o mnie zabiegał? Nie wiem czemu to robił. Mozna raz czy dwa komuś wspomnieć "poznałem fajną dziewczynę", ale tak relacjonować? Opisywał jej wszystko, łącznie z sekretem, który był dla mnie wstydliwy, czy np. o mojej sytuacji osobistej z moim ex :O

Gość gość
Tamta podaje dalej jest słynna z tego, udaje wielką orędowniczkę :) parafian jej wierzy.

Gość gość
Z jednej strony mi to pochlebia, bo mnie nie obgadywał, pisał miłe rzeczy i że jest we mnie zakochany. Ale z drugiej "trząsł" się jak nastolatka zwierzająca się z pierwszego pocałunku. I najgorsze powiedział jej tajeknice, które mu powierzyłam o mnie, moim życiu. Dlaczego?

Gość gość
To nie musi świadczyć o zbyt bliskiej ich zazylosci, to może być dobra koleżanka, traktowana jak rodzina, doradca i z czasem moze przestac pytac ja o rady, jak Wasz zwiazek nabierze tempa natomiast problem tu widać poki co w Twym chłopaku, nie ma granic w dzieleniu się intymnymi szczegółami. To może być cechą osobowości bo sama znam kilku takich którzy chcą wszystko wiedzieć o innych a sami też powalają gadką ciągłą o sobie. I bardzo uważam na to co im mowie bo wszystko rozpowiadaja. No ja nie mogłabym mieć chłopaka tego typu. Najlepiej z nim pogadać i powiedzieć o tym co dla Ciebie jest istotne i jakich spraw nie chcesz przekazywać dalej i ze są kwestie o których nie mówi się osobom trzecim.

Gość gość
Nie jestem o nią zazdrosna. Po pierwsze to wirtualna znajomość, po drugie ona zachowuje się fair i jest za nami. Problem właśnie z nim, przeżyłam szok. Myślałam, że piszę o mnie ogólnikowo. Zresztą sam powiedział, że koleżankom nie wypada pisać szczegółów z życia intymnego, a tym czasem opisał jej nasz pierwszy itp.

Gość gość
To ekshibicjonista i ekstrawertyk, twoje sprawy są i będą przez niego wywlekane przed innymi ludźmi a nawet na fora internetowe, musisz się z tym pogodzić, a jak nie to zmień faceta. Na tym jedym zyebie świat się nie kończy.

Gość gość
Nie jestem o nią zazdrosna. Po pierwsze to wirtualna znajomość, po drugie ona zachowuje się fair i jest za nami. Problem właśnie z nim, przeżyłam szok. Myślałam, że piszę o mnie ogólnikowo. Zresztą sam powiedział, że koleżankom nie wypada pisać szczegółów z życia intymnego, a tym czasem opisał jej nasz pierwszy itp. x No to już mamy punkt, że to twój facet jest nie halo :D Trzymać się jakiejś internetowej znajomości chociaż ma się znajomych/dziewczynę w realu i opisywać wszystko ze szczegółami, co za żenada.

Gość gość
Może ma beznadziejne życie i wreszcie ma o czym opowiadać...

Gość gość
Uważa ja za swoją przyjaciółkę i absolutnie jej ufa, czyli jest dla niego tym, kim ty powinnaś być.

Gość gość
Już nie jest, bo tak jak napisałam zaprzestał pisania do niej w ogóle. Chyba się zreflektował, że to niestosowne. Ale co naopowiadał to naopowiadał i jakaś nieznajoma mi kobieta wie o moich problemach z ex :(