Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magdalena big tits

płatny sex bez kontaktu pochwowego

Polecane posty

Gość magdalena big tits

Jestem 35 letnią mężatką mamy syna oboje pracujemy nasz związek jest udany mamy jednak duże problemy finansowe nie chce pisać tutaj o co dokładnie chodzi W ubiegłym roku poprzypadkowym spotkaniu i długiej rozmowie dostałam propozycje od mojego byłego nazeczonego z ktorym byłam razem 6 lat chodziło mu mianowicje o sex ze mną Oczywiście nie zgodziłam sie na to kilka razy dzwonił do mnie ponawiając propozycje w końcu powiedział że mogą to być spotkania na ktorych bedzie miał ze mną miłość hiszpanśką oraz abym robiła mu to ręką oraz ustami Myślałam nad tym długo jakieś dwa miesiące temu powiedziałam o tym mężowi oczywiście nie zgodził sie jednak temat wracał w końcu po zapewnieniu męża że nie bedzie normalnego i analnego sexu zgodził sie jednak pod warunkiem że bedzie to na jegi oczach nie zgodził się też na to abym robiła to ustami Byłem nazeczonemu powiedziałam o tym ten sie zgodził jednak dodał do tego striptiz , taniec erotyczny i masaz w mojm przypadku amatorski Jestesmy po pierwszym takim spotkaniu i odczucia mam mięszane tym bardziej że od początku do końca mąż wszystko widział Czy ktoś na tym forum miał do czynienia z sytuacją jaką opisałam jako klient czy też swiadcząc takie usłgi? Do normalnego sexu nie chcę dopuścić nigdy tak naprawde sama tego nie chce kolejna sprawa wszystko dobywa sie na oczach mojego meża ,nie chcę też spotykać sie za plecami męża Razem z mężem nie lubimy cuckoldu jednak mam wrazenie że moj były partner to lubi Nie odpisuje na obrażliwe wpisy

Gość gość
Ja umawiam sie na miłość hiszpańską z żoną kolegi z pracy super sprawa dla miłośnikow dużych piersi Kolega oczywiście wie o tym sam mi to zaproponował tu jednak jesteśmy sami w pokoju

Gość gość
Jakaś pani z okolic Piotrkowa chętna na taki układ?

Gość gość
Czestochowa i okolice interesuje mnie identyczny układ jak pisze autorka moge dojechać 100 km

Gość synuś ale z certyfikatem
Magdaleno czyli jak wyglądało to spotkanie ? I co dokładnie zaszło ??

Gość magdalena big tits
Umawialiśmy sie przez telefon rozmawiałam przy mężu Tomek przyjechał do nas taxi w sobote około 19 :00 bylismy sami z mężem syna zawiozłam do teściow Wypilismy po dwa drinki moj mąż troche wiecej i w dodatku czystej Byłam już odpowiednio ubrana wiec puściłam odpowiednią muzyke i zaczełam sie rozbierać gdy zostałam w bieliżnie Tomek powiedział że sam rozepnie stanik tak też zrobił Dotykał mnie po piersiach pozniej miłośc hiszpanska trwało to dosłownie dwie minuty wytrysk był miedzy piersiami Nastawiona byłam na znacznie dłuższe spotkanie Tomek chciał abym spermy nie wycierała on natomiast ubrał sie i wyszedł ja go odprowadziłam do drzwi Mąż podczas tego spotkania siedział na fotelu i patrzył na nas zerkał też na tv ale cześciej na mnie

Gość gość
Pytanie do wszystkich ile trwa takie spotkanie i jak to wygląda od strony finansowej ktoś był?

Gość 2 cyc
Magda super babeczka z Ciebie

Gość gość
Ja lubie cuckold to troche inna sprawa no... ale tutaj jest fajnie fajnie

Gość gość
Odpowiada mi taki układ jestem z podlasia jakaś pani chetna?

Gość gość
A ile konkretnie można na tym zarobić? Bo ja bym była zainteresowana ale nie w obecności męża. No i spust do buzi albo na ciałko gdzie chcesz. Mogę połknąć.

Gość karol karol
Moja żona jest profesjonalną masazystką pracuje w osrodku rechabilitacyjnym W domu prowadzi ten sam masaż prywatnie ma kilku pacjentow z ktorymi dogadała sie ze bedzie coś wiecej W jej przypadku wyglada to tak z każdym z pacjentow indywidualnie sie dogadywała w obecności kilku jest w bieliżnie Przy czterech jest toples z czego jeden ją dotyka po piersiach Natomiast jednemu robi masaz miejsc intymnych ręką i ten też ją dotyka po piersiach Sama dopłata do masażu wynosi od 100 do 350zł

Gość gość
No ciekawie sie tutaj zrobiło

Gość gość
Czyli ile wynoszą realne zarobki?

Gość gość
około 300 zeta za spotkanie

Gość gość
Czy faktycznie może obejść się bez sexu?

Gość mimkaa
Teoretycznie tak

Gość gość
Owszem jest to wykonalne sama jestem tego dowodem

Gość gość23323
Szukasz Sexy Kochanki? Najlepsza Społeczność Sex Randkowa http://myseks18.pl zarejestruj się już teraz....

Gość gość
Wszystko zalezy jakich masz klientow oraz gdzie to robisz Wbrew pozorom nie jest to takie łatwe trzeba panowac nad emocjami faceta a własciwie to przejać nad nim kontrole A bywa zę sama bedziesz miała ochote na sex nie mozesz dac wtedy tego po sobie poznać

Gość gość
Zgadzam sie z tobą

Gość gość
Podnieca mnie myśl o tym gdyby robiła to moja żonka

Gość gość
Też bym chciał żeby moja była właśnie taka jak autorka