Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Klątwa

Polecane posty

Gość gość

Czy jest możliwe że jakaś kobieta z którą coś próbowałem, doszło do zbliżenia ale ja nie umiałem na siłę pokochać mogła puścić w moją stronę jakiś czar?? Żebym już nigdy nie zaznal miłości?? Z tego co pamiętam była taka kobieta co chwalila się że raz puściła czar na kolegę z klasy a on na drugi dzień przyszedł tak zmęczony że musiał zwolnić się z zajęc. Ogólnie bardzo ładna brunetka ale brodę miała nawet jak te czarownice z bajek. Cały czas mam z tyłu głowy jej słowa o tym chłopaku i od tamtej pory jakoś nie mogę na dłużej niz miesiąc zatrzymać nowopoznanej dziewczyny przy sobie. Może wróżka mi pomoże albo znacie może jakieś metody na zrzucenie tego. Zawsze śmiałem się żeby nie wierzyć w takie zabobony ale już nie mam pomysłów co dalej zrobić. Stefan

Gość gość
tylko c***a i ciamajda nie zatrzyma baby przy sobie czar masz w d***ie.

Gość gość
13.31 Zatrzymać babochłopa chamskiego to raczej nie sztuka o opinii prostaczki.

Gość gość
Babochłop to ty buch**u.

Gość Margaretka_G
To było w dawnych czasach , latach, opowiadano mi . Moja dalsza ciotka brała ślub z wujkiem może rok 1950 to był. Pod ołtarz podeszła kobieta, która była w ciąży i powiedziała do ciotki _ żebyś nigdy nie miała dzieci. Wujek ją zostawił w ciąży i brał ślub z ciotką i wiesz że ta ciotka chorowała na te sprawy, nigdy nie doczekali się potomka nigdy nie była w ciąży. Już dawno nie żyją bo to był wujek mojej matki a brat babci mojej.

Gość gość
Ja tam wierze w takie rzeczy.Pewnie sa tacy, co maja takie zdolnosci, do takich rzeczy.

Gość gość
A napisz ktoś kto się na tym zna jak pozbyć się tego bo czuje że takie coś nade mną wisi. Stefan

Gość gość
Z jakieś 4 lata ale teraz myślę na tym co mi wywrozyla timz tematu kto tu wróży bo trafiła w 10. Stefan

Gość gość
kafe ma ci powiedzieć czy ona tak zrobiła? może i zrobiła, źli ludzie potrafią dużo ( nie wierzyłam w to ale to sprawdzone na własnej skórze i z opowiadań innych ludzi) Wiesz, ktoś skrzywdzony "łapie" się wszystkiego żeby zemścić się na tej osobie a demony to wiedzą i pomagają- jest tego multum teraz, na każdym kroku ktoś, coś

Gość gość
a jakas jedna z metod pozbycia sie tego >?? zna ktoś

Gość gość
poszukaj sobie w necie, na gotowe czekasz? i w żadne wróżki nie idź czy takie coś- to tym bardziej źli ludzie

Gość gość
Chyba nie potrzeba demonów jeśli związek ma być cywilny z zamiarem pozbycia się ciąży w razie zapłodnienia. Sam Bóg jest przeciw, a jeśli do tego masz sporo zła i ludzkiej krzywdy na sumieniu, to kara przyjdzie praktycznie bez ludzkiego wspomagania. Tobie chodzi o seks z młodą dópą, a kto powiedział, że masz prawo do seksu? Ślub kościelny już zawierałeś, z kimś innym. Kobiet miałeś dużo, już sobie pobzykałeś i nagrzeszyłeś. W życiu nie może być na każdym etapie jak w raju. Zrób wreszcie rachunek sumienia, może chodzi o to, żebyś się nawrócił.