Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Jestem zachwycona

Polecane posty

Gość gość

Tym forum. Nie dawno odwiedzałam dobrą mamę ale tam coś się stało. Jacy tu mili ludzie na poziomie, wczoraj zresztą otrzymałam miłe porady. Niesamowite jacy ludzie potrafią być wspaniali, to Wy! Może pomyślicie ze coś brałam, hehe, ale nie. Słowem można niszczyć i leczyć. Człowiek to wspaniała istota stworzona na obraz Boga, tego miłosiernego. Kto tak inteligentny potrafił stworzyć go takiego? Kto to jest?! On steruje ewolucją. To On jest tym szarmanckim dżentelmenem, za którym tęskniłyśmy już dawno, nie nasz mąż...i jak On jest na 1 miejscu to wszystko jest dobrze. Na Nim się nie rozczarujemy, a małżonek może pociągać nas na dno czasami, w ciemność, dlatego powinnismy sie starac podobać przede wszystkim Bogu a wszystko będzie dobrze, męża pociągać za sobą tam gdzie wszyscy pomału podążamy-ku wieczności, żeby i On kiedyś był zbawiony. Kiedy to nasz serce zrozumie ze tak jest? Rozum już przyjął...ale serce kiedy to zrobi? Mam nadzieje ze nikogo nie uraziłam, pozdrawiam, wszyscy jesteście wspaniali, bardzo dużo warci i kochani w Jego oczach.Na wszystko trzeba czasu. Pozdrawiam

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować