Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Radomianin41

Tęsknię za swoim młodzieńczym libido.

Polecane posty

Gość Radomianin41

Ostatnio dotarło do mnie, jak bardzo obniżył mi się popęd seksualny. Jak bardzo nie jest już tak wysoki jak 20 lat temu. I jak orgazmy nie nie są tak silne jak dawniej. Jak miałem 22 lata to libido nie dawało mi spać i nie było mowy abym usnął bez masturbacji. A przecież nad ranem też musiałem się cudownie rozładować. I dosłownie skręcałem się w pościeli z tej cudownej przyjemności .. A teraz .. echh .. jak mi się coś tam zachce raz na tydzień, to wszystko. No i w żaden sposób końcówka nie jest tak omdlewającą jak dawniej ..

Gość gość
Ty masz 41 lat?

Gość gość
A ja tesknie za tym libido, ktore moj maz mial jak byl mlody :( A on ju "przywiedl" jak jeszcze nie mial 50-atki :( Zazdroszcze innym kobietom :(

Gość gość
Do 25 roku życia jedzie się na automatyzmie seksualnym, praktycznie niewiele trzeba by osiągnąć podniecenie. Z wiekiem to się zmienia co jest normą, dokształć się dla własnego dobra bo zyjesz przeszłością.

Gość gość
Przeszloscia? Coraz czesciej slyszy sie, ze facet 70 letni zostal poraz kolejny ojcem. Co za niesprawiedliwosc.

Gość gość
Przeszłościa w sensie porównań, facet jest płodny długi czas, to inna kwestia. Popularne jest zażywanie leków przez tych panów w tym wieku. Erekcja zmienia się z wiekiem, ilość skurczy w trakcie orgazmu również. Nie osiaga sie z czasem 100% wzwodu, (bywa na 60%) który również nie pojawia się wówczas automatycznie jak za młodu tylko pod wpływem dotyku, co nie przeszkadza w odbyciu stosunku i także jest normą. Jeśli palisz to ma przyspieszający wpływ, niestety negatywny.

Gość gość
Kiedyś trzeba pogodzić się ze starością :D:p Nie będziesz roohał do setki. Zajmij się czynieniem dobra i naprawianiem zła które popełniłeś. Memento mori.

Gość gość
współczuję, ja mam 38 lat i nadal muszę "spuścić z krzyża" 2-3 razy dziennie

Gość gość
Ja mam 43 i chcialbym juz chciec mniej ;)

Gość Radomianin41
- no właśnie. Tak już chyba jest, że po 40tce jednak libido u mężczyzn mocno zanika. Ktoś napisał tu o automatyźmie seksualnym. Może i prawda, ale wolałbym ten automatyzm niż stan obecny. Nawet jak wtedy kończyłem po kilku minutach to po kwadransie znów miałem pełny wzwód i ochotę. A teraz .. szkoda gadać.

Gość gość maturzystka
stary czterdziestoletni h..ju , bzykania Ci się chce ????? Coś mi się robi jak to czytam

Gość gość
Pewnie masz obniżony poziom tostesteronu.Zrób badania ja wyjdzie ze bardzo ci spad zastosuj terapie zastepcza tostesteronem a bedziesz miał wigor lepszy niż 20-latek.Mam znajomych co biora kilka lat bez przerwy i nie maja zadnych skutków ubocznych.Ale pamietaj trzeba to brac z głową.Najlepiej pod opieką specjalistów.

Gość kotek na patyku
Dziwne moj maz ma 5O lat, kochamy sie codziennie-razem jestesmy 5 lat, ja mam 30 i mm wrazenie ze mniej mi sie chce niz jemu

Gość gość
19:01 Maturzystki nie narzekają hehe

Gość gość
Nie dziwne tylko indywidualne. Prędzej czy później libido spada i tak. Dbanie o siebie i zdrowie pomaga.

Gość gość
nie dziwne tylko pewnie bierze viagre czy inne pobudzacze jak gosc wyzej:D

Gość gość
Mam 44 i też pomału spada,życie,z jednej strony lepiej bo nie ogladam sie na boki ale z drugiej już nie ma się tej ogólnej witalności.

Gość gość
ja chcialbym miec duzo nozsze libidonawet szukalem jakis poradna necie ale lipa straszna wiec jak masz nizsze powinienes sie cieszycc ze mozesz realizowac ciekawsze rzeczy niz myslec o seksiebo ci hormony uderzaja do glowy.