Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wczoraj rozstalam sie z facetem...

Polecane posty

Gość gość

Cala noc myslalam czy dobrze zrobilam i doszlam do wniosku, ze tak. Moj byly byl mi wierny, nigdy mnie nie zdradzil, ale nie mial tez powodzenie, a to oznacza, ze nie byl atrakcyjny dla innych dziewczyn, a skoro nie byl atrakcyjny dla nich, to dla mnie tez nie mogl byc. Nie chcialam byc z takim nieudacznikiem.

Gość gość
To super, gratuluję!

Gość gość
Złapałam go natym, że zakłada moje pończochy i stringi a potem pokazuje sie w kamerkach facetom za żetony... czsami za darmo...........

Gość gość
Zadne prowo. My kobiety czesto kierujemy sie opiniami innych kobiet, dlatego jak widzimy, ze jakis facet ma powodzenie u innych to tez go podrywamy, a jak jakis jest olewany tzn, ze jest beznadziejny i tez go olewamy. :)

Mów za siebie.Znasz wszystkie kobiety?Nie masz swojego rozumu? Podtrzymuję to co wyżej napisałam 🖐️

Gość gość
Wiele tak mowi, ale jak przychodzi co do czego, to jednak nasza uwge zwraca facet, ktory ma powodzenie, bo z automatu zakladamy, ze skoro ma powodzenie, to jest wartosciowy. ;)

Jestem prawie pewna, że facet założył ten temat:D.

Gość gość
Prawie pewna tez jestes, ze nie istnieje cos takiego jak preselekcja - a istnieje. ;)