Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

skąd biorą się zniewieściali mężczyźni?

Polecane posty

Gość gość

Czy jest to wina hormonów podawanych kobiecie w ciąży z płodem męskim? Mąż mnie straszy.

Gość gość
Dlatego ja nigdy nie wyjdę za mąż. Później trudniej o rozwód.

Gość gość
Błędy wychowawcze, a w szczególności bezstresowe wychowanie.

Gość gość
Zniewieściali mężczyźni biorą się z tego że mają p******e nadopiekuńcze matki a nie od hormonów.

Gość gość
Nie do końca. Moja siostra twarda babka, nie cackała się z synem. I fakt brała w ciąży hormony. A synuś takie lelum-polelum, sierota, faktycznie zniewieściała, nawet nóg krzywych nie ma jak facet tylko takie "iksy". Może coś w tym jest?

Gość gość
Skoro twoja siostra była twarda babka to dziecko przejelo zle wzorce. Twarda kobieta słaby mężczyzna.

Gość gość
Facet musi mieć krzywe nogi? Ja p*****le, jakie upośledzenie umysłowe

Gość gość
twarda babka źle, miękka też źle... tak nogi musi mieć krzywe jak mężczyzna. Oczywiście. Zniewieścialce mają proste nogi lub iksowate.

Gość gość
Miękka źle? Pierwsze słyszę?

Gość gość
gość dziś Czy jest to wina hormonów podawanych kobiecie w ciąży z płodem męskim? Mąż mnie straszy. x To powiedz mężowi, że pedalstwo rodziło się od wieków bez podawania hormonów. To prawda, że nadmiar żeńskich hormonów może mieć wpływ na to, jak porusza i zachowuje się pod względem zniewieścienia facet, ale to raczej zależy chyba bardziej od ilości naturalnych hormonów i tego, jak bardzo płód będzie na to podatny. A to już też wpływ plemnika jaki ten płód jest. Poza tym, zapytaj męża, o co dokładnie chodzi, bo jak o różowe rurki na nogach to niech się nie ośmiesza.

Gość gość
1. hormony na podtrzymanie ciąży to raz 2. nadopiekuńczy rodzice to dwa 3. matka samotnie wychowująca syna to trzy - brak męskiego autorytetu.

Gość gość
to jest wina wychowania w lewicowej kulturze. wierz mi mieszkając w Szwecji nie mam wątpliwości, że to kwestia kultury.