Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość praaawie34

Przegrałam życie i spokojnie czekam na śmierć

Polecane posty

Gość praaawie34
Impelug dziś Możliwe, że to reakcja na gorszy "chandrowy" dzień. A seks to akurat umie uprawiać każdy, nie trzeba mieć do tego specjalnych kursów i szkoleń jezyk.gif Zacznij trenować jakiś sport - to doskonale poprawia samopoczucie, stawiasz sobie kolejne cele, przekraczasz granice, wychodzisz poza strefę własnego komfortu, uczysz się systematyczności. Brzmi to jak kiepska gadka kołczingowa, ale sport to świetna ucieczka od problemów, a i ludzi nowych poznasz, może jakiegoś mena! usmiech.gif xxxx Powiedzmy, że trenuję. Ćwiczenia siłowe. Fakt, jest to dobra ucieczka, dziś akurat nie mogłam iść, ale jestem na sali 3-4 razy w tygodniu.

Gość Impelung
Cw. siłowe tzn? :) Zainteresowało mnie to bo sam trenuję trójbój siłowy

Gość praaawie34
Zwykłe FBW ;)

Gość gość
W porządku. Dobrze, że trenujesz bo to świetne oderwanie, czujemy się lepiej a i nasze ciało lepiej wygląda i reaguje :)

Gość Impelung
Nikt nie jest idealny, takim podejściem sama sobie nie dajesz szansy! Wygląd nie jest najważniejszy, życia z wyglądem nikt nie przeżyje a z charakterem już tak . Poza tym może spróbuj zmienić prace. teraz jest z tym łatwo, może to będzie jakiś nowy bodzieć

Gość gość
jęczybuła, i tyle

Gość gość
Skąd masz własne mieszkanie?

Gość gość
Wiem gdzie tkwi problem,nie masz faceta,kogos kto by cię kochal,wiedz,ze dla wielu facetow zakompleksionych mozesz byc dobra partia,tylko szukaj.Tak jak w pilce noznej,trzeba chociaz strzelac by wreszcie padla ta bramka upragniona.Do boju dziewczyno!

Gość praaawie34
gość 2018.09.26 Wiem gdzie tkwi problem,nie masz faceta,kogos kto by cię kochal,wiedz,ze dla wielu facetow zakompleksionych mozesz byc dobra partia,tylko szukaj.Tak jak w pilce noznej,trzeba chociaz strzelac by wreszcie padla ta bramka upragniona.Do boju dziewczyno! xxx Próbowałam. Naprawdę. Ale starszej babki równolatkowie i trochę starsi nie chcą. Przecież nie interesuje mnie każdy facet, ale nie jest tak, że próbowałam podrywać modeli, bo nie obracam się w takim towarzystwie - czyli bardzo przystojnych i bogatych.

Gość gość
Widząc, jak kompletnie ignorujesz pytania, to niedziwne, że nikt cie nie chce.

Gość gość
widzac, jaki jestes nieuprzejmy, nie zdziwilabym sie, gdyby ciebie tez nikt nie chcial :d

Gość lonelyman
Próbowałam. Naprawdę. Ale starszej babki równolatkowie i trochę starsi nie chcą. V Nie miałem pojęcia ze 34 lata to już starsza babka. Nie przesadzasz troche?.

Gość gość
Jedz do Chin. Tam jest nadprodukcja facetów. Biedni szukają żony często bezskutecznie. Załamani i samotni a kobiety tam mają duże wymagania bo jest ich mniej prze politykę jednego dziecka i często dziewczynki jak miała się urodzić to robili aborcję bo syn był najbardziej pożądany przez rodziców. Tam się chłopaki bardzo ucieszą a jeszcze jasna cera i europejskie rysy będziesz tam jak królowa.

Gość gość
A ja miałam 36 lat jak się rozstałam z mężem i nie miałam jakichkolwiek problemów żeby poznać faceta. Przez internet poznałam ich wielu i wielu mnie chciało. Nie rozumiem twego problemu.

Gość gość
praaawie34 2018.09.25 Błędy w życiu? Od najmłodszych lat trzeba o siebie dbać, być super atrakcyjna dla mężczyzn, bo wtedy jest szansa, że nie oleje was facet waszych marzeń. Charakter to potem, ale na sam charakter to żaden nie leci. No i znaleźć towarzysza życia najlepiej w liceum albo na studiach, potem to już się rzadko udaje. No i uczyć się oczywiście trzeba.... > duuupa, atrakcyjne też nie mają brania bo faceci ich się boją, masa super lase jest samych tak jak ty, brzydkie mają mężów i średnie, ładne cierpią w klątwie urody

Gość gość
Czyli twoim jedynym problemem życiowy jest to, ze nie masz faceta?ja p*****le, zazdroszczę takich „problemów” :O