Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co to za zachowanie? celowa zagrywka czy co? ktos pomoze przeanalizowac?

Polecane posty

Gość gość

:))Mam w klasie kolegę który przez jakis miesiac gapił sie na mnie bardzo czesto. Potrafił calutką godzine lekcyjna albo chociaz przez pare minut gapic sie non stop i nawet przywołany do porządku przez nauczycielke nie załapał za pierwszym ani drugim razem aż jego kolega sie smiał ze ma zawieche. Jego koledzy stali sie dla mnie mili. Zaprzyjaznil sie także z chłopakiem mojej najbliższej przyjaciółki. Na początku udawałam ze nie widze, potem odwzajemnilam usmiech i spojrzenie chyba z 5 razy a on nic.Ani nie zagadał ani nic. W miedzyczasie zaczął trzymac sie z grupka dziewczyn z naszej klasy. Wkurzylam sie gdzies tak po 2 miesiącu gapienia się, on to zauważył i od tamtej pory patrzyl smutno, a raczej przyczajał sie czy nie zganie go wzrokiem, jak lekko obracałam twarz to szybko się odwracał.Jakies 2 dni po tym wstawił na facebooka piosenke z przeprosinami ,w momencie gdy akurat weszlam na fb ,to była jakas piosenka miłosna i tekst w sumie podobny do tej sytuacji,ze on sie przyglada, ale nic nie robi, nie chce sie odezwac. Sadze ze to do mnie choc nikogo nie oznaczyl ;) I nadeszla chwila gdy pomyslalam - w tą albo tamtą. Zaryzykowałam pod wplywem impulsu i przyprowadziłam kolege pod szkołę. Złapałam go za ręce, a koleżankom mówiłam ze z nim jestem. On tydzien później zaczął chodzic z kolezanka z klasy z tej paczki. Generalnie z urody jest bardzo podobna do mnie. Kiedy ja przestałam pokazywac sie z kolegą, on przestał się pokazywać z koleżanką.W czasie ich chodzenia (prawdziwego lub nie ) nie widziałam żadnych wyznan miłosnych na fb, nic. Po kumpelsku. Teraz ma dziewczyne która moze przypadkiem ale wygląda identycznie jak ja. Gdy zmienie fryzure to ona tez. Gdy przytyje-tez. Moze sie doszukuje ale czasem zerka na mnie jeszcze. Ogolnie nie nalezy do niesmialych chlopakow. Poradzcie cos :(

Gość gość
Ogólnie ta szopka z gapieniem się trwała okolo roku.Bywało ze przez tydzien nawet nie zerkał.Po tym opieprzu wzrokowym ;).

Gość gość
Jeśli masz 15 lat to wyrohaj go

Gość gość
*Okolo pół roku miało byc.

Gość gość
Mamy po 19 lat jeśli to ma znaczenie.

Gość gość
19 a zachowujesz się jak 13. Weź się za naukę dziewczyno bo p********z głupoty

Gość gość
co poradzę ze jestem zielona w tych sprawach

Gość gość
A kto nie był zielony.

Gość gość
Dlatego pytam bardziej doswiadczonych, kiedys ja komuś doradzę

Gość gość
Moze ktos odpowie bo niebawem ide spac? :D

Gość gość
Ktoś ci już doradził żebyś się za naukę wzięła bo jesteś głupia jak but. I z tym mądrym przesłaniem idź spać dziecko.

Gość gość
Nieśmiały chłopak i tyle, wielu tak ma. Jak ci zależało, to trzeba było zagadać.

Gość gość
Wyzywanie nic nie wnosi a pokazuje twoj niski poziom

Gość gość
gość wczoraj Nieśmiały chłopak i tyle, wielu tak ma. Jak ci zależało, to trzeba było zagadać. x No wlasnie chyba nie jest niesmialy, bo ma kolezanki z tej klasy i innych klas, obecnie ma dziewczyne, wczesniej z tamta tez chodzil za reke choc sama nie wiem czy to byl prawdziwy zwiazek

Gość gość
Nie szukaj na siłe tego czego nie ma. Patrzec można na wszystko, a wybiera się jedno. On wybrał, więc żyj swoim życiem. Może tylko np. założył się z kumplami że będziesz za nim latać? 🖐️

Gość gość
Może się zalozył, kto wie.