Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wiem ze sama powinnam to wiedziec ale mi poradzcie

Polecane posty

Gość gość

Czesc :) Nie wiem czy zamieszkac z facetem czy nie i czy mu to zaproponowac czy nie. Otoz mam 29 lat, dwoch ex i male mieszkanie. Z jednym ex bylam blisko 4 lata, a mieszkalam pol roku, z drugim ponad 5 lat, a mieszkalam poltora roku. Mam tez faceta, z ktorym jestem ponad 2 lata i ktory od blisko 2 lat planuje nasz slub, imie dla dziecka, ale jakos sie nie oswiadczyl i nie mieszkamy razem. On mowi tez o wspolnym zamieszkaniu, ale go nie proponuje, moze dlatego, ze sam mieszka z rodzina, a o moim mieszkaniu nie chce decydowac i czeka na moj krok. A moze powody sa inne... W kazdym razie ja z jednej strony chcialabym z nim juz mieszkac. Z drugiej, szkoda mi wolnosci. Wygodniej jest pomieszkiwac ze soba, jesc co sie chce, o ktorej sie chce, wstawac i klasc sie kiedy chce. A z powodow logistycznych i innych mieszkajac na tak malej przestrzeni jest to niemozliwe. Poza obawiam sie, ze jak ze mna zamieszka, bedzie mu tak wygodnie i oswiadczyn sie nie do doczekam. A jestem zbyt honorowa by o nie prosic i nimi szantazowac. Mam straszny metlik. Co byscie zrobili na moim miejscu? Mam tez mozliwosc sprzedac mieszkanie i sama nie wiem...

Gość gość
Jak mu wytlumaczysz fakt ze juz nie masz wianuszka?

Gość amBrożyk
karierowiczka, czy przyszła Matka ? wielu facetów zadaje sobie to pytanie ! u kobiety w wieku powiedzmy 24 lata za wcześnie jest na 'dziecko' , czyli kariera , facet nie odpowiada, zmiana faceta w wieku 28 lat i nadal kariera , nowy facet poznany w wieku 29 lat i obrona pracy doktorskiej, w wieku 31 lat pojawia się pierwszy dzwonek na horyzoncie - własne mieszkanie mam - własne auto mam - świetną pracę mam ALE NIE MAM NIC w wieku 32 lat zadaje pytanie, dlaczego jeszcze nie mam dziecka ? gdzie, kiedy, jaki błąd ?

Gość gość
Odpisujesz nie na temat.

Gość amBrożyk
być może już jest za późno u Ciebie , pozostawiam do przemyślenia !