Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Spoznia mi sie okres!!!!

Polecane posty

Gość gość

Boze jestem zalamana spoznia mi sie jeden dzien. Boje sie. Ostatni seks byl miesiac temu z gumką ktora nie pekla mialam okres normalny obfity, cieklo ze mnie i byly skrzepy. Od tamtej pory byl jeszcze raz peeting i teraz spoznia mi sie okres. Kuwa czy ja mam schize czy co boje sie okropnie brzuch mnie dzisiaj pobolewa ale nic sie nie dzieje :( ile moze spozniac sie okres boze pomocy

Gość gość
Nikogo to nie obchodzì

Gość gość
Domyslam sie jednak chcialabym sie moze uspokoic jesli ktos mial podobnie to moze mhie troche uspokoi

Gość gość
W czym kobieto ma Cię uspokoić. Każdy organizm jest inny, ktoś Ci powie spoko to tylko stres, a za 4 tyg okaże się że ciąża. Chcesz żeby ktoś napisał Ci to co chcesz przeczytać. Idź dziewczyno do lekarza tam się dowiesz fachowo. Testów przez Internet jeszcze nie wynaleziono.

Gość gość
Zrób test to się uspokoisz.

Gość gość
Porażająca jest wiedza kobiet na temat płodności, własnego ciała i antykoncepcji. A potem debilny płacz na forum, i te wykrzykniki... jak dawałaś d**y trzeba było myśleć nad konsekwencjami.

Gość gość
Trzeba sie rzucac? Kobieta kobiecie wilkiem. Wstyd

Gość gość
Ja mam się wstydzić? Dziewucha niech się wstydzi głupoty. A potem dzieci na śmietnikach.. Czego ona na się bać? Ciąży? Toz to nie choroba przewlekła. Podejmujesz się współżycia to wiesz że niesie to za sobą konsekwencje w postaci ciąży. Mamy 21 wiek. A kobiety puste tak że ręce opadają.

Gość gość
Po to sie zabezpieczylam zeby w tej ciazy nie być ale jak sie czyta historie ze ciotka wujka siostry ciotecznego brata miala normalny okres w ciazy ze się zabezpieczyła gumka i na dodatek brala pigulki a i tak jest w ciazy to k***********a mozna zglupiec!!!!! Pytac nie wolno?? Nie wolno o porade poprosić???????? To od czego jest to forum! Dla kogo! Dla idealow ktprzy nie potrzebują pprady????

Gość gość
To Ci doradzila, zrób test !!!! Wyjdzie negatywny? Dla pewności zrób kolejny. Nikt nie zna Twojego ciała, gospodarki hormonalnej i cyklu. Co Tobie poradzą ludzie z Internetu? Myśl!

Gość gość
A jak zajdziesz to też tu przyjdziesz z pytaniem... rodzić czy usunąć?

Gość gość
Skoro czytasz historię od wujka siostry itd to nie dziwię się że masz taki a nie inny poziom wiedzy. Wybierz się do ginekologa on Cię zbada, przeprowadzi wywiad i weźmie pod uwagę okoliczności czyli to jak się wtedy zabezpieczalas że miałaś okres itd. On udzieli Ci odpowiedzi i 100% pewności.

Gość gość
Ja pierdziele jakie zmije tu siedzą

Gość gość
A co mamy ja pogłaskać po główce? Powiedzieć nie martw się na pewno nie jesteś w ciąży? Co to zmieni jeśli w tej ciąży jest ? Niech zrobi test kosztuje parę zł to rak wiele ? Skoro sex był miesiąc temu to akurat może już go zrobić.

Gość gość
Oczywiście, że siedzą tu zmije :) był czas przywyknac, tutaj jest kumulacja wredoty, fałszu, dopieprzania się i przechwalania się w całym necie:) zapytasz czy np. Mieć dziecko w jakimś wieku, to się dowiesz, że jesteś popier...., że powinnaś już umierać / gowbiara się bierze za dzieci, że one to miały w tym i tym wieku dzieci i tak jest najlepiej, że nikogo to nie obchodzi, kiedy chce mieć dziecko i ma spadać, że na pewno jest gruba locha i wcześniej nie miał jej kto zrobić dziecka / dlatego chcę dziecko tak wcześnie, aby zatrzymać faceta, że będzie kolejna maDka, że w ogóle jak można takie pytania zadawać na forum, że ciekawe jakie jej życie musi być beznadziejne, skoro w ogóle chce dziecko, że one (komentujace) maja właśnie dziecko i na szczęście nie przytyly w ciąży dużo i nie mają żadnych rozstępów, ale autorka to powinna uważać, bo w tym wieku już będzie miała, że ogólnie autorka jest tepa, bo zrobiła jedna (!!!) literówkę i ma wracać do podstawówki, a nie dzieci robić! :D Autorko - zrób najtańszy test, aczkolwiek z Twojego postu wynika, że szanse na ciąże są bardzo małe :) zatem test rób na spokojnie:)

Gość gość
I usłyszałas to co chcialas, zadowolona

Gość gość
Dziękuję za normalną odpowiedź. Poczekam jeszcze i zrobie test za kilka dni. Po prostu zapytalam jakie jest prawdopodobieństwo bo ka jestem panikara, ten miesiac wczesniej przed okresem nic a nic sie nie balam i przyszed okres. Pozniek tylko peeting a ja jak jakas glupia sie boje o ciążę. Ale to ludzkie bac sie, zabezpoeczylam sie ale potrzebowalam jakiejs obiektywnej opinii czy przesadzam czy nie. Mam wrażenie ze odpowiedzialy mi kobiety którechca zajsc w ciaze a nie moga i z tej zawisci sie rzucaja do mnie bo moze wpadlam jakims cudem tak latwo. Boze masakra z wami kobiety

Gość gość
Jak widać po tym forum wątków o bezpłodności, in vitro jest multum.

Gość gość
Jeden dzień to naprawdę żadne spóźnienie. Nasze ciało to nie zegarek -czasem coś się rozreguluje. Pamiętaj że cykle z różnicą +/- 5 dni to wciąż cykle regularne więc nie ma co tak się bać. Pisałam ci wcześniej żebyś zrobiła test to sie uspokoisz. Na logikę skoro miałaś okres, stosunek był z zabezpieczeniem a poza tym tylko petting to jaka ciąża? Pewnie ze stresu nie masz okresu. Zrób więc test i po sprawie. Strasznie się wkręciłaś.

Gość gość
Zastanawiam sie czy mogl partner na palcach przenieść nasienie chociaz pilnowalam żeby wycieral ręce za kazdym razem. Nie bylo sytuacji ewentualnego bezposredniego kontaktu spermy z okokica pochwy. Cierpię na nerwicę lekowa wiec pewnke to przez to jestem tak przerazona. Ostatnie tygodnie mialam tez ogromny stres więc się zastanawiam... naprawde nikomu nie życzę tego jestem przerazona chociaz sama sobie mowoe ze to nikłe szanse. Slowo test powoduje u mnie zawroty glowy :( moze idiotyczne to jest ale tak niestety mam. I nie ma chwiki, zebym o tym nie myslala

Gość gość
A no i jeszcze jedno, owulacje mialam niby 10-12 wrzesbia ale nie mialam zadnego sluzu jak zwykle i bardzo zle sie czulam bolal mnie potwornie brzuch. Sluz jak bialko jajka doatalam tydzien po tym i bylo go sporo. To tez mi mpwi, ze mialam owulacje wiec moze sie przesunela po prostu albo co? Nie wiem zaraz oszaleeje :(

Gość gość
Możliwe jest przesunięcie owulacji. Tak bywa. Moim zdaniem ciąża wątpliwa. Stresujesz się i tylko opóźniasz przez to okres. Naprawdę test to najlepsze wyjście. Poza tym nie wiem co ci innego poradzić.

Gość gość
Peeting byl przed 10 września

Gość gość
Rozumiem, dziekuj***ardzo <3

Gość gość
No to petting odpada. Daj znać co dalej.

Gość gość
Ej skoro gumka nie pękła to czego się obawiasz. Jeden dzień to nic. Aż zazdroszczę takich regularnych cyklów.

Gość gość
Wiem, ze stresuje sie jak idiotka bez was zwariowalabym. Postaram sie uspokoic, boli mnie brzuch wiec licze na cud... to jest takie straszne, jak tylko mysle o tym od razu mam objawy ciazowe. Czuje sie jak kretynka

Gość gość
Haha, brzuch Cie boli, bo okres sie zbliza. Spokojnie, bedzie dobrze. Za kilka dni, napiszesz, ze to byl falszywy alarm. Przezjeden dzien w panike wpadac nie powinnas.. Dziewczyno..!!

Gość gość
Albo z nerwów boli. Stres nic nie pomoże weź ciepła kąpiel rozluznij się. I zrób ten test to dosłownie parę minut a chociaż nie osiwiejesz.

Gość gość
Dziękuję Wam. Sa jeszcze fajne kobitki :)