Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćamelia87

zmarszczki co polecacie

Polecane posty

Gość gośćamelia87

Hej dziewczyny, szukam info na temat preparatów do wypełniania zmarszczek. Chodzi mi o to, by był bezpieczny, przebadany, rekomendowany przez lekarzy i żeby efekt po nie był przerysowany.

Gość gośćsejdis
hmmm.... ja polecałabym Restylane. Są już dość długo na rynku, produkt jest przebadany, przeszedł rygorystyczne testy, a to jest bardzo ważne. Mi restylane polecił lekarz medycyny estetycznej, bo on pracuje na nim od lat, efekt po jest naturalny. Po zabiegu rzeczywiście tak było, byłam zadowolona z efektu i nie wyglądałam sztucznie. Więc najlepeij będzie jak spytasz się lekarza co poleca i podkreśl, że chcesz wyglądać naturalnie :)

Gość gość
Polecam udać się do doświadczonego lekarza medycyny estetycznej, który dobierze odpowiedni preparat. Samej bym radziła nie eksperymentować. Mogę polecić lekarza do którego ja chodzę - dr Migała w Klinice Sfera, http://www.klinikasfera.pl/, to świetny specjalista.

Gość gość
Ja uznaję tylko kwas hialuronowy w klinice w Kamieniu Pomorskim https://klinikabochinska.pl/. Bardzo lubię taki rodzaj wypełniaczy bo nie sa tak inwazyjne jak na przykład lifting.

Gość gość
WON k******o ze spamem góownissy!!! WON k******o ze spamem góownissy!!! WON k******o ze spamem góownissy!!! WON k******o ze spamem góownissy!!! WON k******o ze spamem góownissy!!! WON k******o ze spamem góownissy!!! WON k******o ze spamem góownissy!!! WON k******o ze spamem góownissy!!! WON k******o ze spamem góownissy!!! WON k******o ze spamem góownissy!!! WON k******o ze spamem góownissy!!! WON k******o ze spamem góownissy!!! WON k******o ze spamem góownissy!!! WON k******o ze spamem góownissy!!! WON k******o ze spamem góownissy!!! WON k******o ze spamem góownissy!!! WON k******o ze spamem góownissy!!! WON k******o ze spamem góownissy!!! WON k******o ze spamem góownissy!!! WON k******o ze spamem góownissy!!! WON k******o ze spamem góownissy!!! WON k******o ze spamem góownissy!!! WON k******o ze spamem góownissy!!! WON k******o ze spamem góownissy!!! WON k******o ze spamem góownissy!!! WON k******o ze spamem góownissy!!! WON k******o ze spamem góownissy!!! WON k******o ze spamem góownissy!!! WON k******o ze spamem góownissy!!! WON k******o ze spamem góownissy!!! WON k******o ze spamem góownissy!!! WON k******o ze spamem góownissy!!! WON k******o ze spamem góownissy!!! WON k******o ze spamem góownissy!!! WON k******o ze spamem góownissy!!! WON k******o ze spamem góownissy!!! WON k******o ze spamem góownissy!!! WON k******o ze spamem góownissy!!! WON k******o ze spamem góownissy!!! WON k******o ze spamem góownissy!!! WON k******o ze spamem góownissy!!! WON k******o ze spamem góownissy!!! WON k******o ze spamem góownissy!!! WON k******o ze spamem góownissy!!! WON k******o ze spamem góownissy!!! WON k******o ze spamem góownissy!!! WON k******o ze spamem góownissy!!! WON k******o ze spamem góownissy!!! WON k******o ze spamem góownissy!!! WON k******o ze spamem góownissy!!! WON k******o ze spamem góownissy!!! WON k******o ze spamem góownissy!!! WON k******o ze spamem góownissy!!! WON k******o ze spamem góownissy!!! WON k******o ze spamem góownissy!!! WON k******o ze spamem góownissy!!! WON k******o ze spamem góownissy!!! WON k******o ze spamem góownissy!!! WON k******o ze spamem góownissy!!! WON k******o ze spamem góownissy!!! WON k******o ze spamem góownissy!!! WON k******o ze spamem góownissy!!! WON k******o ze spamem góownissy!!! WON k******o ze spamem góownissy!!! WON k******o ze spamem góownissy!!! WON k******o ze spamem góownissy!!! WON k******o ze spamem góownissy!!! WON k******o ze spamem góownissy!!! WON k******o ze spamem góownissy!!! WON k******o ze spamem góownissy!!! WON k******o ze spamem góownissy!!! WON k******o ze spamem góownissy!!! WON k******o ze spamem góownissy!!! WON k******o ze spamem góownissy!!! WON k******o ze spamem góownissy!!! WON k******o ze spamem góownissy!!! WON k******o ze spamem góownissy!!! WON k******o ze spamem góownissy!!! WON k******o ze spamem góownissy!!! WON k******o ze spamem góownissy!!! WON k******o ze spamem góownissy!!! WON k******o ze spamem góownissy!!! WON k******o ze spamem góownissy!!! WON k******o ze spamem góownissy!!! WON k******o ze spamem góownissy!!! WON k******o ze spamem góownissy!!! WON k******o ze spamem góownissy!!! WON k******o ze spamem góownissy!!! WON k******o ze spamem góownissy!!! WON k******o ze spamem góownissy!!! WON k******o ze spamem góownissy!!! WON k******o ze spamem góownissy!!! WON k******o ze spamem góownissy!!! WON k******o ze spamem góownissy!!! WON k******o ze spamem góownissy!!! WON k******o ze spamem góownissy!!! WON k******o ze spamem góownissy!!! WON k******o ze spamem góownissy!!! WON k******o ze spamem góownissy!!! WON k******o ze spamem góownissy!!! WON k******o ze spamem góownissy!!! WON k******o ze spamem góownissy!!! WON k******o ze spamem góownissy!!! WON k******o ze spamem góownissy!!! WON k******o ze spamem góownissy!!! WON k******o ze spamem góownissy!!! WON k******o ze spamem góownissy!!! WON k******o ze spamem góownissy!!! WON k******o ze spamem góownissy!!! WON k******o ze spamem góownissy!!! WON k******o ze spamem góownissy!!! WON k******o ze spamem góownissy!!! WON k******o ze spamem góownissy!!! WON k******o ze spamem góownissy!!! WON k******o ze spamem góownissy!!! WON k******o ze spamem góownissy!!! WON k******o ze spamem góownissy!!! WON k******o ze spamem góownissy!!! WON k******o ze spamem góownissy!!! WON k******o ze spamem góownissy!!! WON k******o ze spamem góownissy!!! WON k******o ze spamem góownissy!!! WON k******o ze spamem góownissy!!!