Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chcecie być szanowane przez faceta? Rzadziej dawajcie seks.

Polecane posty

Gość gość
Im łatwiej im z wami idzie, tym bardziej mają wyj****e

Gość gość
Kupczenie ciałem ma swoją nazwę - prostytucja :-P

Gość gość
Mi facet powiedzial ze jak nie bede mu dawac codziennie to sobie znajdzie taka co mu bedzie dawac.

Gość gość
No ja mam przechlapane, bo mam spory temperament, mąż nie jest typowym ***aką, co chce co chwila, role raczej sie odwróciły. Wiem, że facet lubi być "mysliwym"itd Nieraz próbuje się powstrzymać, ale ciężko mi udawać niedotykalską, skoro bardzo lubię sex z moim mężem...ehh

Gość gość
15:17 No to życz mu powiedzenia - są nimfomanki, ale większość kobiet średnio lubi te seksy :D

Gość gość
Powodzenia? Pociąga mnie jego wygląd,zapach wszystko i szczęśliwym zbiegiem uwielbiam to z nim robic nawet pare razy dziennie nigdy mu nie odmowilam bo poprostu kocham jak mnie dotyka itd. I nigdy mi sie to nie znudzi to znaczy ze jestem nimfomanką? A moze poprostu jara mnie jego osoba tak ze uwielbiam jak mnie..... I jesli ktos tego nie rozumie znaczy ze nie znalazl jeszcze osoby takiej z ktora przez lata moglby sex uprawiac i dalej go to cieszy.

Gość gość
16:12 Początek związku? :P

Gość gość
Tak ten zwiazek trwa okolo 15 lat

Gość gość
10 lat mezatka, 3 dzieci( planowanych).Kocham i poządam meża.Mąz z wzajemnoscią.Kochamy sie 3- 4 razy w tyg.Kilka lat temu nawet co dzien.Mąż jest czuly, romantyczny( czasem).Czuje sie kochana.I dzieci tez mamy fajne.Obydwoje pracujemy.

Gość gość
Mój wpis z 15.20 I czekam i czekam i nic... Minęło prawie 2 tygodnie od ostatniego zbliżenia. Staram się być dobrą żoną, nie jestem kutliwą sekutnicą. Prawie nigdy nie uprawiamy spontanicznego seksu, a każde zbliżenie jest z mojej inicjatywy. Nie wykluczam, że jakiś problem leży po mojej stronie. Czuję natomiast, że lada chwila zrobi się z tego większy problem, bo seks z mężem zaczyna mnie stresować...:(

Gość gość
tak ci brakuje seksu? hahahaha jak pustemu samcowi

Gość Nów_______
Co kobiecie po zainteresowaniu bez seksu? Wtedy trzeba wymienić na lepszy model. Ewentualnie jednemu dać się szanować , drugiego mieć do łóżka.Żaden zdrowy mężczyzna by takiej głupoty nie wymyślił.

Gość gość
Jak dajecie dzień w dzień to się przyzwyczai i będzie wyć jak raz nie będziecie miały ochoty. Natomiast jak jesteście bardziej pruderyjne to facet się skupia na innych rzeczach, jest bardziej romantyczny itp., bardziej się wami interesuje, jakie jesteście itp. x to, jak często uprawiamy seks, a to, czy jestesmy pruderyjne, to dwie różne rzeczy