Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rozmiar stopy 39 przy wzroście 167 cm.

Polecane posty

Gość gość

Jestem szczupłą, filigranowa kobietą. Nigdy nie przywiązywałam większej wagi do wielkości moich stóp ale ostatni usłyszałam, że są za wielkie. Czy tez tak uważacie? Jeśli chodzi o szpilki bez problemu noszę mniejszy rozmiar 38, ale w przypadku płaskich jest trudniej i muszę nosić już 39. Zaczynam powoli wpadać w kompleksy.

Gość gość
A jesli sa za wielkie to co? Utniesz sobie palce ? Glupie pytania zadajesz....jakby odpowiedz miala jakies znaczenie

Gość gość
Co Ty, bez przesady. Moja kolezanka ma ma 168 I tez ma wlasnie 39. A kuzynka mojego meza to do piero - ma 182 cm wzrostu I rozmiar buta 42. powaznie.

Gość autorka tego posta
Ja usłyszałam ostatnio żart na temat moich stóp - że są właśnie zbyt wielkie. Niby żart a jednak zostaje w głowie

Gość gość
a ja mam 41 przy tym samym wzroscie i tez slysze, ze to pletwy a nie stopy. Trudno... W sklepach zawsze mam problem z butami :( ale przyzwyczailam sie juz

Gość gość
Ja też mam takie stopy przy tym wzroscie są szczupłe , zgrabne i z długimi cienkimi palcami , mnie właśnie obrzydza jak ktoś ma małe stopy kikuty z krótkimi palcami jak serdelki i jeszcze wszystkie tej samej długości , bleee

Gość gość
Ja mam 164 i rozmiar buta 41 i się tym nie przejmuję. A jestem bardzo szczupłą kobietą :p Ludzie niech sobie gadają co chcą nie słuchaj ich. I nie przejmuj się nimi.

Gość gość
Ja mam 168 rozm. 39/40 i uważam, że ten rozmiar umożliwia mi stabilność i równowagę...:)

Gość gość
Ja mam 175 cm a buty 37/38 uważam, ze to średnia stopa

Gość gość
Problemem nie jest problem ale podejście do problemu. Mam ten sam wzrost i rozmiar stopy i nigdy nie usłyszałam nic takiego. Widocznie masz fiksację = kompleksyna tym punkcie, bo ja z kolei usłyszałam daaaawno temu na temat mojej cery i do tej pory pamiętam.

Gość gość
38/39 to przeciętna babska stopa. mężczyźni nie przywiązują do tego zbytniej wagi jeśli ktoś ci dowali to inna baba. gorzej mają kobiety które mają ponad 180 a stopę 37 bo wtedy chodzą jak kobyły w chomącie, trzęsąc głowa i jakby się miały przewrócić. stopa musi być proporcjonalna do wzrostu a twoje nie są aż tak wielkie no chyba że są dodatkowo tęgie

Gość gość
Właśnie to strasznie wygląda jak dziewczyna jest wysoka a ma małą stopę bo wtedy optycznie robi się jeszcze większa niż jest , na zdjęciach takie wygladaja jakby miały z 190

Gość gość
Nie liczy się wielkość tylko ogólny wygląd tej stopy , znam dziewczynę z małymi stopami ale są grube i ma dziwne paluchy , nie mówiąc o wywynietych dziwnych paznokciach , właśnie bardziej obrzydliwe są krótkie grube stopy niż długie i szczupłe