Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czym wyczyścić narożnik załatwiony przez dzieci?

Polecane posty

Gość gość

Jak w temacie. Wygląda to okropnie, wylewali soki, kilka razy posianych, plany rozległe zakrywalam narzutą o zastanawiam się czy da radę to czymś doczyścić? jest jakiś środek na to???

Gość gość
Ja używałam vanisha ale ciężko się czyści...

Gość gość
Gownem ubrudzony,gownem wyczysc.Do roboty !

Gość gość
Ja robiłam vanishem do dywanów. Ale lepszy pomysł to firmy który to czyszczą..

Gość gość
Jest pianka do tapicerki.Fajnie sie czysci.

Gość gość
Najlepiej doczysci odkurzacz pioracy .zadne pianki czy wanishe to na chwile . jak sama wypierzesz np karcherem to koszt wypozyczenis odkurzacza na dobe i proszku razem ok 50-70 zl . Kanapa bedzie jak nowa .

Gość gość
Znajomi też mi polecali Karcher z usługą drożej, ale fachowo. Tylko problem jest u mnie taki, że za chwilę znowu kanapa bedzie brudna. Także na razie zakrywam kocami:/

Gość gośćxcv
I wlasnie dlatego ja w gosciach nie siadam na lozko przykryte kocem bo cholera wie co sie kryje pod spodem. Szczochy smierdza wiec pewnie w domu Ci smierdzi! Mi by bylo wstyd samej przed soba usiasc na posikanej kanapie a przykrywac to, to jest ku#wa zbrodnia higieniczna!!! Sie przepiera odrazu takie rzeczy a nie zostawia bo pozniej syf jest! Wyporzycz ten odkurzacz i chociaz smrod usun bo wstyd!

Gość gość
Ja poki co czyszcze starym, dobrym sposobem. Nalewam troche cieplej wody i sporo plynu do naczyn, robie z tego piane i ta piana czyszcze. Widac roznice, schodza plamy i zabrudzenia. Sposob ten stosowalam czyszczac 10l temu spacerowke corki, bo mialam model bez mozliwosci sciagania elementow. Teraz mam 18 mies syna i kanapa tez juz swoje przeszla.

Gość gość
No wlasnie... Ja tez zrozumialam, ze zasikane czy pobrudzone zakrywasz kocem. Fujj. Przeciez na biezaco trzeba wyczyscic po kazdym " incydencie", przeciez to smierdzi.

Gość gość
to wyczysc i zakryj kocami