Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Niski przyrost bhcg :(

Polecane posty

Gość gość

Witam w zeszły piątek o 16.00 byłam oddać krew na bhcg. Wynik to 73.dzis czyli sroda o 9.00 rano robiłam znów i tylko 148. Wiem że powinnam po dwóch dobach zrobić a nie po tylu. Nie byłam jeszcze u gin bo to początek ale martwi mnie mały przyrost. Zrobię pojutrze znów. Wtedy będzie wiadomo. Pewnie poronie. Miałyście kobietki taka sytuacje że mało wzrosło a potem ruszyło szybko?

Gość gość
ja mialam jednego dnia 34 a po dwoch dniach 115 Pani polozna smiala sie ze blizniaki :D... wiesz nie wiem czy ilosc ma znaczenie.... najwazniejsze ze jest po prostu przyrost

Gość gość
Nie latałam na betki :) Zrobiłam test i się cieszyłam ciążą zamiast wymyślać badania.

Gość gość
Ty miałaś większy przyrost a taki niski może świadczyć o nieprawidłowym rozwoju ciąży lub wogole o pustym pęcherzyku plodowym :( powinno po dwóch dobach o 100 % iść w górę a mi po 4 dopiero :(

Gość gość
Robiłam kalkulator i przyrost jest zbyt mały lecz pociesza się że może ruszyć z kopyta, że może ktoś też tak miał i okazało się ok. Raz poronilam bo był pusty pęcherzyku, druga ciaza była ok, mam zdrowa 6 letnia córkę a teraz jestem w ciąży i mnie to martwi

Gość gość
Zrobisz kolejną betę i sprawa się wyjaśni. Musisz czekać -innej opcji nie ma.

Gość gość
każdej kobiecie na danym etapie ciąży wyjdzie inna beta HCG, podobno jeżeli we wczesnej ciąży beta jest bardzo wysoka to zwiastuje dziewczynkę.

Gość gość
gosc 14:48 mit... ja mialam po 2 tyg bete 500-600 chyba i jakos nie mam dziewczynki ;p

Gość gość
Każdej kobiecie wyjdzie inne bhcg to fakt dlatego są takie duże normy ślę skoro ja miałam 73 a dziać 148 po tyle dobach a niby ma się podając wynik po 48h to chyba nic dobrego nie wróży :(

Gość gość
Każdej kobiecie wyjdzie inne bhcg to fakt dlatego są takie duże normy ślę skoro ja miałam 73 a dziać 148 po tyle dobach a niby ma się podając wynik po 48h to chyba nic dobrego nie wróży :(

Gość gość
Przykro mi ale nic z tego nie będzie. Przyrost jest nieprawidłowy. Prawdopodobnie nastąpi samoistnie poronienie. Jeśli to puste jajo może być gorzej :(

Gość gość
Miałam już puste jajo i poronilam samoistnie wtedy